Karten op écht ijs bij icekart rucphenPrijs: Vanaf €24,60 p.p. incl. BTW

Karten op écht ijs bij IceKart RucphenKarten op écht ijs bij IceKart RucphenKarten op écht ijs bij IceKart RucphenKarten op écht ijs bij IceKart Rucphen

Meer informatie aanvragen

Op zoek naar een uniek teamuitstapje? Kom ijskarten in Rucphen en daag je vrienden, collega’s of familie uit op het ijs. Het spiegelgladde circuit is uitdagend en met een oppervlakte van maar liefst 3500 m² ook enorm groot. Bij het ijskarten draait het niet om snelheid; alles draait om behendigheid. Durf jij de uitdaging aan?

Benieuwd hoe cool de uitjes bij IceKart Rucphen zijn?! Speciaal voor jou hebben wij verschillende groepsarrangementen samengesteld.  

Exclusieve driftsessies

Wil jij de baan exclusief voor jouw gezelschap? Dan zijn exclusieve driftsessies wat voor jullie. Vanaf € 295,00 voor 2 driftsessies p.p. is de baan voor jullie exclusief. Er is plaats voor 12 personen, dus wie daag jij uit?

Drift arrangement

Bij het drift arrangement rijd je 2 heats per persoon, genoeg tijd dus om je vrienden in te maken! Benieuwd wie de beste drift skills heeft? Ga dan de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. Dit unieke uitje kun je al boeken vanaf €35,50 per persoon inclusief ontvangst.

Snow & Drift arrangement

Zijn jullie dol op een dag vol ‘’coole’’ pret? Combineer je drift skills op het ijs met plezier in de sneeuw! Je rijdt per persoon 2 rondes op het ijs en daarna is het tijd om de sneeuw in te gaan! Je heb de keuze uit ski- of snowboardles, vrij oefenen of teambuilding spellen. Deze hele dag beleef je al vanaf €97,50 per persoon inclusief ontvangst en diner.

Glowgolf & Drift arrangement

De dag beginnen met een pittige drift sessie om het vervolgens wat rustiger af te sluiten? Kies dan voor het Glowgolf & Drift arrangement! Bij dit arrangement kun je je vrienden, familie en collega’s inmaken op het ijs en vervolgens gezellig samen glowgolfen in een gethematiseerde omgeving. Dit uitje beleef je al vanaf €37,50 per persoon.

Fly & Drift arrangement

Op zoek naar iets unieks? Dan is dit uitje echt iets voor jullie! Op 1 dag ervaar je het gevoel van een vrije val en kart je op het ijs. Bij Indoor Skydiven Roosendaal begin je de dag met het indoor skydiven. Per persoon ervaar je in 3 sessies het unieke gevoel van een vrije val. Vervolgens ga je naar Rucphen om je drift skills op het ijs te laten zien. De dag is inclusief een lunch en je sluit de dag af met een diner. Deze uniek dag beleef je vanaf €149,50 per persoon.

Shoot & Drift arrangement

Hét ultieme uitje voor een actief gezelschap of een vrijgezellengroep: ons Shoot & Drift arrangement. Combineer deze twee activiteiten en je beleeft gegarandeerd een topdag! Maarliefst 3 uur paintballen, 2 heats ijskarten en dat vanaf € 67,00 p.p. inclusief een ontvangst op beide locaties! 


Richtprijs per persoon
Arrangementen vanaf € 24,60 per persoon, o.b.v. exclusieve driftsessies in daltijden met 12 personen. Bekijk ons volledige arrangementenaanbod op de website.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een gezellig uitje bij IceKart Rucphen?

Kijk op onze website voor het volledige aanbod. Worden jouw vragen hier niet beantwoord of liever een passend aanbod? Dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

Contactgegevens: 
IceKart Rucphen - Baanvelden 13, Rucphen 
Telefoonnummer: 0031 (0)85 - 902 0606
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1267 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4