Locatie

Biesbosch kano adventure


Aantal personen: 10-1000


Prijs: Vanaf €35,09 p.p. incl. BTW

Biesbosch Kano AdventureBiesbosch Kano AdventureBiesbosch Kano Adventure

Meer informatie aanvragen

Op de Hofmansplaat liggen de kano’s op u te wachten. Hier krijgt u een uitgebreide kano-instructie van uw begeleider. Daarnaast krijgt iedereen een zwemvest en zullen er genoeg droogtonnen aanwezig zijn.

De kanotocht is echt een Biesbosch Adventure, we gaan namelijk de kleinste en mooiste kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch bevaren. Deze kreekjes zijn soms zo smal dat er een heel klein stukje gekluund moet worden. Dit zorgt natuurlijk voor teambuilding want u moet er met uw hele team langs. Dit vergt uithoudingsvermogen, maar vergeet niet dat het ook zeer hilarisch is.


Deze tocht is heel erg afwisselend. Plezier is het belangrijkste en er zal dan ook altijd een gezellige en enthousiaste gids met u meegaan. Daarnaast komen we op de mooiste plekken van de Biesbosch en heeft u bij terugkomst echt het gevoel de Biesbosch te hebben beleefd. 

Na de prachtige kanotocht gaat u weer terug aan boord van de Biesbosch Kano Express die u terugbrengt naar Drimmelen. Hier kunt u er natuurlijk voor kiezen af te sluiten met een heerlijke barbecue of een diner!

Facebook Biesbosch Kano Events

Website Biesbosch Kano Events
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4