Locatie

Strijd der Westlanders


Aantal personen: Minimaal 30 tot 300 personen


Prijs: Vanaf €39,35 p.p. incl. BTW

Strijd der WestlandersStrijd der WestlandersStrijd der WestlandersStrijd der Westlanders

Meer informatie aanvragen

Strijd der Westlanders is een spannende avonturentocht met opdrachten in 'Westlanders' al varend door kleine kanaaltjes en oude riviertjes. ‘Westlanders’ zijn typische Westlandse schepen die vroeger gebruikt werden door kwekers om hun producten naar de veiling te vervoeren.

In deze sfeervolle ambiance is het spel 'Strijd der Westlanders’ gecreëerd. Schepen met bemanning tegen elkaar strijden. De teams aan boord van de schepen moeten onderweg opdrachten uitvoeren.

De Stijd der Westlanders bestaat uit een unieke mix van sportieve en avontuurlijke onderdelen, maar ook de culturele, creatieve en educatieve aspecten worden niet vergeten. Onderweg komen al deze spellen aan bod en die worden door de teams uitgevoerd. Zo ontstaat er een echte strijdlust!

Samenwerking - teambuilding - humor! Dit zijn de ingrediënten voor een super bedrijfsuitje!

 


Strijd der Westlanders kan worden gespeeld in het Westland. Voor de omgeving Den Haag hebben we een speciale Haagse variant; Strijd op de Grachten.

Teambuilding en het wij-gevoel zijn belangrijke onderdelen van dit spektakel. De Strijd der Westlanders is een uitje waar iedereen aan kan mee doen. De vaartocht zelf is al uniek!

Strijd der Westlanders is inclusief hapjes en drankjes aan boord en kan worden afgesloten met een buffet.

Aantal personen:
De Westlandse boten die wij voor dit spel gebruiken, hebben elk plaats voor 15 tot 25 strijders (minimaal 2 boten). Dit spel is speciaal voor grote groepen (ook voor meer dan 100 personen).

Prijs:
Vanaf 35,00 p.p. excl BTW, schippers, enthousiaste begeleiding, materialen, boothuur, koelbox met frisdrank en hapjes en verzekering. 

Duur:
3 uur

Regio:
Zuid Holland

 
Naast Strijd der Westlanders doen wij ook allerlei andere vaartochten. Van vergaderingen met beamer tot dinerbuffet en van een ontbijt tot en met kerstborrels en dat allemaal aan boord van één of meerdere van onze (4) schepen!

Al onze schepen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de wet rondvaartboten van het Ministerie van Verkeer en waterstaat. We varen met SI gekeurde en gecertificeerde schepen, onze schippers hebben allen tenminste vaarbewijs I en II.

De schepen zijn overdekt, maar als het mooi weer is kunnen ze open.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1415 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4