Locatie

Patient zero - 3d online escape room voor teams


Aantal personen: 1 tot onbeperkt aantal spelers en teams


Prijs: Vanaf €9,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Patient zero - 3d online escape room voor teamsPatient zero - 3d online escape room voor teamsPatient zero - 3d online escape room voor teamsPatient zero - 3d online escape room voor teams

Meer informatie aanvragen

Een online escape game in een 3D omgeving…

Momenteel is het een hele opgave om een leuk teamuitje of personeelsfeest te organiseren. Online Escape Room Patient Zero is met een onbeperkt aantal teams (2-4 personen) te spelen op afstand. Elk teamlid kan, met een goede internetverbinding, overal ter wereld samenwerken binnen een team om uiteindelijk als snelste de kamers uit te komen en het anti-serum te vinden.


Het verhaal

Je bent vandaag begonnen met je nieuwe baan als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat zich met exotische ziektes bezig houdt. Het is erg rustig op je werk omdat de meeste onderzoekers de laatste dagen met griep naar huis zijn gegaan. 

Dr. Schnitzler, je direct leidinggevende die jou vandaag zou gaan inwerken is ook net vertrokken met een ontzettende hoofdpijn. Net als je bij de patiënt een paar kamers verderop wilt gaan kijken, gaat het alarm af en krijg je een verontrustende boodschap via het intercomsysteem; er gaat een mysterieus nieuw virus rond dat afkomstig is uit dit lab!

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een medicijn te vinden tegen deze pandemie.

Spelen in teams

Je kunt het spel spelen in je eentje, maar het is natuurlijk veel leuker om in een team of zelfs in meerdere teams het spel te spelen. Elk lid van je team logt in met dezelfde spelcode, zodat jouw team in dezelfde kamer terecht komt om samen de opdrachten en puzzels op te lossen. Communiceren tijdens het spel doe je via een Skype, Zoom of WhatsApp ‘vergadering’. Of welke communicatie app dan ook. Tijdens het spel volg je het leaderboard om in de gaten te houden om te zien hoe de overige teams het er vanaf brengen.


De spellen zijn op elk moment te spelen. Wanneer je aangeeft wanneer je het spel wilt spelen, dan leveren wij spelcodes die je elk moment kunt activeren. Bij het spelen in meerdere teams zijn deze spelcodes gekoppeld, zodat je alle tijden en hint-gebruik van andere teams in de gaten kan houden. Afhankelijk van de escape room ervaring van je team, ben je zo’n één tot anderhalf uur zoet.


Ondersteunde apparaten

Iedereen kan op zijn eigen laptop of PC inloggen op een moderne browser als Chrome, Edge of Firefox. Mobiele telefoons of tablets worden momenteel (nog) niet ondersteund.


Prijzen

  • Patient Zero is te spelen met 1 team. Je betaalt dan een vaste prijs voor je team. Voor €27,50 speel je samen met je familie, vrienden of collega’s tot ongeveer 4 personen. Deze optie heeft geen teambuilding features of leaderboard. Deze prijs is incl. BTW.

  • Indien je in meerdere teams tegen elkaar wilt strijden, dan leveren wij meerdere codes die gekoppeld zijn en je strijdt dan in teams tegen elkaar. Voor €11,50 per persoon zijn er geen beperkingen voor wat betreft aantal personen of teams. Deze optie heeft teambuilding features en leaderboard. Deze prijs is excl. BTW. Neem contact op voor de kortingen voor grote groepen. 


Aantal spelers/teams

1 tot onbeperkt aantal spelers en teams. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Locatie

Online
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4