Locatie

VR Dinergame


Aantal personen: vanaf 8 personen


Prijs: Vanaf €64,95 p.p. incl. BTW

VR DinergameVR DinergameVR DinergameVR Dinergame
Meer informatie aanvragen

VR La Casa De Papel dinergame

Weet jij samen met je team de Munt van Spanje binnen te dringen en te ontsnappen met het geld? Kom erachter tijdens de VR La Casa De Papel game! kruip in de huid van de hoofdpersonages en ervaar de actie en spanning! 

Strijd in teams tegen elkaar en kijk wie er als eerst ontsnapt met het geld. In teamverband zullen jullie elkaar moeten ondersteunen tijdens de verschillende opdrachten en raadsels. Elk team krijgt naast de VR bril enkele punten mee om de puzzels op te lossen. Communicatie en teamwork staat centraal, alleen met een goede samenwerking zul je de opdrachten met succes voltooien. Geniet ondertussen van een heerlijk 3-gangendiner terwijl jullie gezellig de VR game nabespreken. 


Het VR Moordspel!

Krijgen jullie de moordenaar te pakken? Waag de kans bij het unieke Virtual Reality moord spel! Uw gezelschap zal in teamverband tegen elkaar strijden om er achter te komen wie als eerst de moordenaar te pakken krijgt. Dat is alleen mogelijk als er goed wordt gecommuniceerd en de puzzels zowel als virtual reality als in de echte wereld op te lossen. Dit allemaal onder het genot van verrukkelijk eten en drinken. Jullie worden ontvangen op locatie door een van onze enthousiaste begeleiders. Terwijl u geniet van een drankje zal de begeleider precies uitleggen hoe de VR bril werkt en hoe de avond eruit zal komen te zien. Vervolgens gaan u en uw gezelschap in verschillende rondes proberen om de moord op te lossen. Elke ronde wordt afgewisseld met een overheerlijk gerecht. Jullie zullen verschillende puzzels moeten oplossen. Iedere ronde zal er een teamlid in VR zijn om instructies te geven aan de rest van zijn team! Dit betekent dat iedereen continu bezig is. Weten jullie de moordenaar te achterhalen? En wilt u tussentijds toch genieten van heerlijk eten? Boek VR dinermoord nu!


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1318 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4