Locatie

NetwerkborrelPrijs: Vanaf €49,95 p.p. incl. BTW

NetwerkborrelNetwerkborrelNetwerkborrel

Meer informatie aanvragen

Netwerkborrel op locatie

De locatie wordt volledig naar wens omgebouwd, aangekleed en ingericht voor de netwerkborrel. Ook kan er een aparte zaal ingericht worden voor presentaties of om de borrel apart te houden. De plek voor het netwerken wordt ingericht met genoeg statafels. 

Entertainment

Het is altijd goed om een achtergrondmuziekje tijdens de netwerkborrel. Een playlist opzetten is niet erg origineel. Daarom zorgen we voor de muziek met een leuke DJ die de muziek verzocht. Dit creëert meer gezelligheid en zorgt voor een optimale sfeer.

Hapjes en drankjes

Ook wordt er gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes. Er is een catering team aanwezig die constant hapjes en drankjes uitdeelt. De gasten zullen zeker niet met lege handen komen te staan. Daarnaast zal er een heerlijk buffet zijn. De gasten zullen dit zeker waarderen aangezien een netwerkborrel vaak aan het einde van de middag is.


Wie is wie?

Het kan lastig zijn om mensen aan te spreken, aangezien de meeste mensen in een kringetje naar elkaar toe staan. Vandaar krijgt iedereen vooraf een naamkaartje met grote letters. Je kan ervoor kiezen om deze op de borst of eventueel op de rug te plakken om iemand makkelijker aan te kunnen spreken. Ook kan je ervoor kiezen met kleuren te werken. Dit is een leuk trucje om direct te kunnen zien in welke sector die persoon werkzaam is.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1318 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4