Locatie

Escape Diner


Aantal personen: bedrijfsuitje, escape game, diner, escaperoom, escape room, escape, dineren, eten, raadsels, puzzels, mysterie, ontsnapping, culinai


Prijs: Vanaf €59,50 p.p. incl. BTW

Escape DinerEscape Diner
Meer informatie aanvragen

Escaperoom ”Diner”

Inmiddels kennen we de escape rooms en speciale ruimtes wel. Je probeert te ontsnappen door raadsels op te lossen en codes te kraken. Fundustry Events heeft iets nieuws. Heerlijk uiteten gaan in combinatie met een gezellig dagje uit! Tijdens het diner wordt u vastgebonden aan elkaar met handboeien. Er zijn verschillende vraagstukken die jullie samen moeten oplossen, om de codes te kunnen kraken.


Programma

Na een warm ontvangst op een van onze locaties wordt een begeleider aangewezen die kort toelicht hoe het spel werkt onder het genot van een drankje. Na deze korte introductie ga je genieten van een heerlijk 3-gangen diner terwijl u het spel Escape Diner speelt. Handboeien, raadsels en sloten horen er allemaal bij! De uitdagingen worden pas ter plekke bekend, waardoor het nog extra spannend blijft! Ben jij de speurneus of doe je al het denkwerk? Kom erachter en beleef het spannendste diner die u ooit heeft gehad. Een avond vol genot, plezier en gezelligheid!

Ga jij de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s? Het Escape Diner is ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje! Maar uiteraard ook zeer geschikt als familiefeest of een uitje met hem team! Wie weet de meeste puzzels op te lossen en is de held van avond? Gegarandeerd een culinaire avond vol gezelligheid met je vrienden, familie of collega’s.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1318 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4