Locatie

Cocktail workshopPrijs: Vanaf €29,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Cocktail workshopCocktail workshopCocktail workshopCocktail workshop
Meer informatie aanvragen

Maak je eigen unieke cocktail!


Thuis kun je niet makkelijk een professionele cocktail maken. Daar komt meer bij kijken dan wat ingrediënten mixen. Op onze locatie heb je de gelegenheid om samen op een professionele manier verschillende cocktails te maken.

Elke deelnemer maakt een cocktail geheel zoals hij/zij dat wil en mag deze natuurlijk na afloop met vol genot gaan drinken. Het is ook mogelijk om de speciale technieken die een barman gebruikt onder de knie te krijgen.

Coronaproof cocktails maken op 1.5 meter

Voor aanvang van de Cocktail Workshop worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. In het voorjaar/zomer zijn we graag buiten op ons zonnige terras, niet alleen daar, maar ook binnen is voldoende ruimte voor de hele groep om cocktails te bereiden. Voor het bereiden van de ingrediënten zijn handschoenen aanwezig. Het genieten van de cocktail is ook mogelijk op een ruim en zonnig terras!

Onze coronaproof locaties

Op alle locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Een leuk teamuitje als hoofdactiviteit of aanvulling op je al geplande activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld als aftrapper voor een lekker avondje stappen ?

We komen met deze cocktail workshop graag naar jullie toe. Overal in Nederland. Informeer naar de mogelijkheden via het formulier.

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4