Expeditie robinson scheveningen (voor jong en oud!)


Aantal personen: 20 - 500 personen


Prijs: Vanaf €24,14 p.p. incl. BTW

Expeditie Robinson Scheveningen (voor jong en oud!)Expeditie Robinson Scheveningen (voor jong en oud!)Expeditie Robinson Scheveningen (voor jong en oud!)

Meer informatie aanvragen

Laat jezelf uitdagen op Expeditie Robinson in Scheveningen! Win met je team zoveel mogelijk uitdagende challenges en zorg dat je de baas blijft op jouw kamp! 

Van het bekende TV programma

Expeditie Robinson, bekend van het tv-programma, is een spannende meerkamp waarbij jouw gezelschap op verschillende vlakken uitgedaagd wordt. Belangrijke kwaliteiten die aangesproken worden, zijn lef, kracht, creativiteit en uithoudingsvermogen.

Jong en oud werkt samen!

Deze ultieme teambuildingsactiviteit is geschikt voor jong, oud, groot, klein, fors of tenger! Samen zorg je voor het beste resultaat voor je team.

Precies op maat voor jouw wensen

Wil je duurzame variant, meer of minder activiteiten of een extra educatief element erbij? Bij ons kan dit vaak zonder meerkosten dankzij onze building blocks.

7 Verschillende onderdelen

De expeditie bestaat standaard uit 7 verschillende activiteiten waarbij samenwerking het belangrijkste is om succes te behalen.  Iedereen kan zijn kwaliteiten benutten door de verschillende spellen. Nadat de spellen erop zitten, is het mogelijk om de expeditie uit te bereiden met een heerlijk diner in het strandpaviljoen.


Teamvlag maken
Nadat de teamverdeling bekend is, worden er teamvlaggen gemaakt met daarop de bijbehorende teamnaam. Het team met de best afgewerkte en origineelste vlag kan al punten verdienen.

Katapult bouwen en kokosnoot schieten

Zorg er met je team voor dat de katapult de kokosnoot zover mogelijk schiet. Ohja je moet de katapult wel nog even zelf bouwen.

Mega Jenga
Mega Jenga eist geduld en teambuilding om de toren zo hoog mogelijk te bouwen. Denk goed na over welke steen je verwijderd en leg ze er gecontroleerd bovenop.

Wandelende A
Wanneer het vertrouwen in het team nog niet helemaal goed is, is de Wandelende A een spel waarbij het vertrouwen snel moet groeien. Er wordt een 'A' gebouwd die door middel van touwen voort moet bewegen. Als één teamlid de touwtjes niet goed heeft vastgeknoopt zal de 'A' niet ver komen.

Toren van Hanoi
Er staan drie stokjes met in het midden een uit schijven bestaande, kegelvormige toren. Deze toren moet verplaatst naar een ander stokje. Het klinkt simpel, maar je mag één schijf tegelijk verplaatsen en grote schijf mag niet op kleinere rusten. Je hoort ze al kraken.

Waterspel
Met slechts een aantal halve bamboetakken moet je een hoeveelheid water van A naar B brengen. Deze proef vereist een vaste hand en goede samenwerking. Succes!

De Finale!
De ultieme krachtproef vormt de basis van het spannende finalespel. Degene met de grootste spierballen zal uitgeroepen worden tot Robinson! Dat zal nog uitvoerig nabesproken worden in de kantine!

Horeca bij de Beachclub waar jij dat wenst

Wij hebben een breed scala aan samewerkingen zodat wij de horeca kunnen regelen bij de Beachclub die bij jouw groep past. Geef ons aan of exclusief, budget of het echte Beachgevoel de boventoon moet voeren en wij zorgen dat jullie de dag hebben die bij jullie past!


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4