Locatie

QuizbelevingPrijs: Vanaf €15,00 p.p. incl. BTW

QuizbelevingQuizbelevingQuizbelevingQuizbeleving

Meer informatie aanvragen

Een Quiz of Kwis beleving spelen?

Quizbeleving is al 5 jaar gespecialiseerd in uniek vermaak en exclusieve beleving.

Op zoek naar een team, personeel uitje, buurtfeest,  vrijgezellen feest of familie en vrienden dag?

De Foute quiz: Proud to be fout is hier helemaal van toepassing. Het foute uur zal volledig tot zijn recht komen. 2 unlimited, Paul Elstak, Dolly Dots en Barbie Girl… Ze staan allemaal geboekt.

Ik hou van Holland: De molen, de tulp en de tv show van Linda. Rood Wit Blauw en natuurlijk Oranje staan in de schijnwerpers. Een super quizbeleving.

Pub quiz: Drankje erbij, vragen over entertainment, muziek, wetenschap, sport.. alles passeert de revue. Ben jij een allesweter …… ?.. Dan druk jij je suf vanavond op de draadloze quizbuzzers. 

Jongens tegen de Meisjes: Wie ben ik,? Waarom weet je dit? Uitbeelden, Ranken!! Met speciale schorten van sexy lady’s en sportschool mannen types is dit een strijd der seksen.. Een quiz beleving die verder gaat dan enkel winnen. 

The Big Music Quiz. Mister Tan is de betweter van de dag. Alle muziek onderdelen zijn aanwezig. Voor de muziekliefhebber een must. Bovengemiddeld veel kennis van muziek is niet nodig. Het moet wel leuk blijven. ;-) 

Met de audio en beeldvragen zullen alle teams de kans krijgen om via de draadloze quiz buzzers diverse punten te scoren.
Voor het winnende team liggen er glimmende prijzen op jullie te wachten.

Een quizbeleving is al te boeken vanaf 10 personen voor € 16,- p.p. en boven de 30 personen € 13 p.p.Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1290 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4