Locatie

Robinson Crusoe Scheveningen


Aantal personen: Vanaf 10 personen


Prijs: Vanaf €20,00 p.p. incl. BTW

Robinson Crusoe Scheveningen Robinson Crusoe Scheveningen Robinson Crusoe Scheveningen

Meer informatie aanvragen

Het teamuitje Robinson Crusoe Scheveningen is een echte uitdaging. Een geweldige belevenis voor iedereen en voor elk type gezelschap. Het is een challenge die zich bij uitstek leent voor een teambuildingsuitje en staat garant voor urenlang plezier, spanning en spel. Wat ga je precies doen, hoe lang duurt de Robinson Crusoe experience en waar kan je dit uitje beleven? Om te beginnen natuurlijk in Scheveningen maar je kan dit uitje ook organiseren op andere plekken. In Kijkduin, Den Haag en Hoek van Holland maar -in overleg met ons- ook op andere plekken. Denk jij bij Robinson Crusoe aan lekker schommelen in een hangmat? Mis! Dit uitje is een echte belevenis waarbij je op het strand allerlei spellen speelt met je vrienden, familie of collega’s. Super gezellig dus.


Tijdens de challenge ga je allerlei leuke activiteiten doen. Er is slimheid, behendigheid,  doorzettingsvermogen en teamwork nodig om de opgaven tot een goed einde te brengen. Je krijgt de eerste prijs niet voor niets! Net als in het verhaal verblijven jullie helemaal alleen op een onbewoond eiland en worden jullie geconfronteerd met problemen en uitdagingen. Zo zijn er op het eiland af en toe kannibalen en die mogen jou niet vangen. Een van de spellen is dan ook “Shoot the cannibal”. Met kokosnoten… maar waarmee schiet je die koksnoten? Een zelfgemaakte katapult misschien? Of bouw je een vesting van blokken zodat niemand je pakken kan? Overleg en teamwork zijn nodig om “levend” het onbewoonde eiland te kunnen verlaten.

De organisatie van deze spannende expeditie nemen wij helemaal voor onze rekening. Wij zorgen dat alles op locatie gereed staat en jullie met elkaar aan de slag kunnen. Dit spannende spel is door ons ontwikkeld en daarom volledig uniek in Nederland. We organiseren het uitje op verschillende plekken: het strand van Hoek van Holland, van Kijkduin en Scheveningen en in Den Haag. Het is ook mogelijkheid de expeditie elders te organiseren. We doen dat in overleg met jullie. Wil je wijzigingen in de spellen of de volgorde van de spellen dan is dat altijd mogelijk. Wij zorgen voor een perfecte afsluiting inclusief een mooie beker voor het winnende team.

De spellen: 

1. Challenge parcours + vuur maken 
2. Mindgames 
3. Jenga XL
4. Tug of war 
5. Bamboe toren bouwen
6. Katapult schieten 

Zin in deze uitdaging? Neem snel contact op voor het leuskte uitje van Nederland!


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4