Locatie

Winter wonderland games / apres ski games


Aantal personen: Vanaf 10 personen


Prijs: Vanaf €20,00 p.p. incl. BTW

Winter wonderland games / apres ski gamesWinter wonderland games / apres ski gamesWinter wonderland games / apres ski gamesWinter wonderland games / apres ski games

Meer informatie aanvragen

Op zoek naar een winter personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag? Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje of uitje in de winter bent u bij Flitz-events aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het leukste winters uitje van Nederland.

Het echte winterse gevoel creer je bij onze Winter wonderland.

De Apres ski games is de uitdaging in de winter, beleef met je collega's een hilarische dag! Tijdens de wintergames wordt u in allerlei vormen uitgedaagd, teambuilding maar ook individueel moet je flink je best doen om met de prijs naar huis te gaan.

Van Tiroler koe melken tot Bierpulschuiven en het biatlon schieten, iederde deelnemer zal het reuze naar zijn/haar zin hebben tijdens deze winterse games!

U wordt ontvangen in een gezellig kerstdorp met het echte Oostenrijkse gevoel, kerstbomen, sneeuwpoppen tot de echte ijsbergen! U krijgt het gevoel als u in Oostenrijk bent beland en zometeen de piste opgaat.

Trek uw skipak aan en we gaan er tegen aan!


Van oktober t/m maart kunt u boeken voor een uitdagens bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden.

De gezelligheid van kerst ervaart u hier! Een warme chocomel of gluhwein om de dag te starten? Allemaal geen probleem! Wij zorgen voor een winterse dag die u niet snel zult vergeten.

Daag uzelf uit tijdens het Biatlon schieten, let goed op bij de Nagelschlag! Weet u genoeg van de winter om de spijker op de kop te slaan? Kunnen jullie samen de piste afgaan met de onze mega ski's?

Teambuilding, saamhorigheid en gezelligheid staat centraal in onze wintergames! 

Zo luisteren wij goed naar uw wensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsuitje in de winter een geslaagde dag wordt met een warme en persoonlijke touch.

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4