Travestieten tour in amsterdamPrijs: Vanaf €21,50 p.p. incl. BTW

Travestieten tour in AmsterdamTravestieten tour in AmsterdamTravestieten tour in Amsterdam

Meer informatie aanvragen

Bent u op zoek naar een gekke, hilarische maar vooral bijzondere tour door Amsterdam? Dan is de Travestieten Tour perfect voor jou! Leuk om te doen met uw vrienden, familie, collega’s of perfect voor een vrijgezellenfeest!

Met uw gezelschap het nèt even wat anders doen? Ga gezellig op pad met een van onze prachtige travestieten! Iedereen heeft wel eens een travestiet gezien, maar heeft u er wel eens naast gelopen? Onze travestieten kennen alle leuke plekjes op de Wallen en kunnen dus ook meer vertellen over deze buurt. Past u op dat u geen rode oortjes krijgt!


Wat gaat u beleven tijdens de Travestieten Tour?

Original Tours & Activities Amsterdam heeft haar kantoor midden op de Wallen en dit is op slechts twee minuten loopafstand van Centraal Station. Deze unieke plek in dit stadsdeel van Amsterdam is zeer populair onder de toeristen. Wij hebben een geweldige en prachtige travestiet die bereid is om u meer te vertellen over dit bijzondere deel van de stad. Zij zal u meenemen over de Wallen en vertelt u uitgebreid wat er in welk huisje, straatje of peeskamertje gebeurt.

Zijn er ongeschreven regels op de Wallen? En wat verdienen de dames hier eigenlijk? Hoe werkt dat nou eigenlijk zo’n pooier? En bestaan ze nog of is dit beroep eigenlijk al verdwenen? Kortom met de Travestieten Tour beleeft u genoeg om nog jaren over na te praten! Kom erachter als u met onze travestiet op pad gaat.

Inclusief

  • Een enthousiaste gids met vergunning
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

Deze Travestieten Tour is xclusief consumpties.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1267 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4