Locatie

LachworkshopPrijs: Vanaf €22,50 p.p. incl. BTW

Lachworkshop
Meer informatie aanvragen

Lachen ontspant, verbindt én brengt vrolijkheid! Bent u op zoek naar ontspanning en hebt u zin om met uw gezelschap een hilarische middag tegemoet te gaan? Laat u dan verrassen met deze Lachworkshop!

De lachdocent neemt u mee in een vermakelijk en begrijpelijk verhaal over de oorspronkelijk uit India overgewaaide lachtherapie. Dit is een therapeutische wijze die ervoor zorgt dat u lichamelijk en mentaal ontspant. Denk hierbij aan een workshop waar u, door middel van oefeningen leert om ‘echt’ te lachen. Lachen vanuit het pretgebied, zomaar om niets lachen, dubbelgevouwen liggen, buikpijn krijgen en bijna niet meer kunnen praten van het lachen. Geen moppen, maar speelse oefeningen die ervoor zorgen dat er een hartelijke lach los komt.


Als dat geen lachen wordt met de Lachworkshop!

Zodra je mondhoeken opkrullen, registreren je hersenen dat als lachen en zal het gelukshormoon endorfine worden aangemaakt. Precies dáárom lachen we zonder reden. Om dit op te wekken zal de lachdocent uw groep vele lachoefeningen laten doen, die worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen. Tijdens de lachworkshop zal hard gelach en een kalmte lach elkaar afwisselen. Een lachworkshop met professionele begeleiding, gegarandeerd hilariteit en plezier tijdens deze unieke Lachworkshop!

“People who laugh together, work together” John Cleese (Britse comedian)

Inclusief

  • Btw
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Lach docent

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1276 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4