Locatie

Workshop plat Amsterdams praten


Aantal personen: Vanaf 8 personen


Prijs: Vanaf €17,50 p.p. incl. BTW

Workshop plat Amsterdams pratenWorkshop plat Amsterdams pratenWorkshop plat Amsterdams praten
Meer informatie aanvragen

Beleef het echteAmsterdam! Leer deze uitzonderlijke volkstaal kennen met de Workshop Plat Amsterdams! Praat als een echte Amsterdammer en kom erachter wat alle woorden betekenen.

”Attenoje”, dat wordt lachen met de Workshop Plat Amsterdams! Kende u deze typische Amsterdamse uitspraak al? Zo niet, dan is deze workshop plat Amsterdams echt iets voor u!

De Amsterdamse taal wordt al decennia lang gesproken en bepaalde woorden worden zelfs buiten de ring gebruikt. Ondanks de vele invloeden van buitenaf is de echte Amsterdamse tongval nog steeds aanwezig en praat een echte Amsterdammer met veel trots dit mooie accent.


Aan de slag met de Workshop Plat Amsterdams!

De enige echte Amsterdamse Tante Sjaan uit de Jordaan staat voor u klaar! Een heerlijke Amsterdamse dame met haar hart op haar tong. Tante Sjaan leert u onder andere wat Amsterdamse manieren en typische Amsterdamse uitdrukkingen zijn. Onder het genot van een ‘pikketanissie’ helpt tante Sjaan uw groep met de tonatie. Geloof ons, dit wordt lachen! Na deze workshop plat Amsterdams kunt u zich goed verstaanbaar maken in oud Amsterdam!

Met de workshop plat Amsterdams gaat u onder andere samen met Tante Sjaan een bijzondere vragenlijst invullen. Daarin is het een ieder voor zich en hierbij zijn er mooie prijzen te winnen. Vragen gerelateerd aan de Amsterdamse taal en met unieke betekenissen die u dient te ontcijferen. Nadat u deze vragenlijst zonder te spieken (daar zorgt onze tante wel voor) heeft ingevuld heeft, volgt er een hilarische ”nakijk” ronde om te zien hoe het met jullie Amsterdamse kennis staat. 

 

Inclusief

  • Enthousiaste begeleider
  • Welkomstdrankje
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

Overige consumpties kunnen ter plekke of op nacalculatie afgerekend worden.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4