Locatie

Schilderen in het donkerPrijs: Vanaf €22,50 p.p. incl. BTW

Schilderen in het donkerSchilderen in het donkerSchilderen in het donker
Meer informatie aanvragen

Sta versteld van uw eigen gecreëerde kunsten tijdens deze geweldige Workshop Schilderen in het Donker! Maak de mooiste creaties met glow in the dark verf van hoge kwaliteit en neem vervolgens uw mooie kunstwerk mee naar huis.

Van Gogh, Picasso en Mondriaan. Bent u de volgende die in het rijtje thuishoort? De workshop schilderen in het donker is een hele gezellige activiteit die bij elk uitje past. U kunt er ook voor kiezen om te werken met een thema of dat iedereen zijn of haar eigen gang kan gaan.


Laat uw creativiteit de vrije loop gaan tijdens de Workshop Schilderen in het Donker!

Om het allemaal net wat makkelijker te maken beginnen we in een verlichte ruimte. Eerst krijgt u een korte instructie van onze enthousiaste begeleider. Liggen alle materialen klaar? Beschermende kleding, schildermaterialen en natuurlijk de speciale verf. Ook kunt u nog even met de begeleider en groep bespreken of jullie allemaal een eigen schilderij willen maken. Of misschien wel met een bepaald (ludiek) thema.

Als iedereen er klaar voor is worden de lichten gedimd en gaat de black light aan, zodat de verf goed te zien is! Nu komt de uitdaging… Ziet het plaatje in uw hoofd er ook zo uit op het doek? Wacht rustig af, de creativiteit komt vanzelf naar boven. Wanneer de ruimte helemaal donker is kunt u aan de slag met de glow in the dark verf om het schilderij extra accenten te geven en er zo een waar kunstwerk van te maken.

Na afloop krijgt u de prachtige kunstwerken mee naar huis. Erg leuk om thuis aan de muur te hangen! Zien we jullie grope bij de volgende workshop Schilderen in het Donker?

Inclusief

  • Een nthousiaste workshop begeleider
  • Gebruik van schilder materialen
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Btw

Deze workshop is exclusief consumpties.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1281 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4