Locatie

Speurtocht door de jordaan


Aantal personen: Vanaf 8 personen


Prijs: Vanaf €24,95 p.p. incl. BTW

Speurtocht door de jordaanSpeurtocht door de jordaan

Meer informatie aanvragen

Ontdek de Jordaan op een unieke manier! Leer de Jordaan echt kennen door deze speurtocht! Deze prachtige Amsterdamse wijk wordt gezien als de meest bezongen wijk, die bekend is door de vele volkszangers, verborgen hofjes en de rijke geschiedenis. Kortom genoeg vertier om een gezellige Jordaan Speurtocht te doen!

Gewapend met een camera en kaart van de Jordaan gaat u in teams deze wijk bezoeken. De camera hebben de groepen onderweg nodig om de opdrachten vast te leggen. Natuurlijk willen wij wel weten wat ieder team uitspookt en of de opdrachten op de juiste manier zijn uitgevoerd.


Wat staat u te wachten tijdens de Jordaan Speurtocht!

Wat is de bedoeling tijdens de speurtocht door de Jordaan? In teams gaat u op zoek naar bepaalde plaatsen in de Jordaan en krijgt u leuke opdrachten die u samen met de groep uitvoert. Originaliteit staat hoog in het vaandel bij Original Tours & Activities, dus de Jordaan Speurtocht vergt iets van uw creatieve en originele kant.

Na deze spannende Speurtocht komen we bijeen en worden de punten geteld door de spelbegeleider. Na deze puntentelling zal de spelbegeleider starten met de prijsuitreiking, de highlights en/of de grappige foto’s bespreken. Uiteraard gaat het winnende team niet met lege handen naar huis! De leukste foto’s van de Jordaan Speurtocht staan dezelfde avond nog op Facebook.

Kortom een gezellige dag door de Jordaan met deze leuke speurtocht! Ga op ontdekking en leer deze wijk op een andere manier kennen. Wilt u deze speurtocht combineren met bijvoorbeeld een diner? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Inclusief

Deze activiteit is inclusief: 

  • Een enthousiaste spelbegeleider
  • Gebruik van spelmaterialen
  • Prijsje voor het winnende team
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

De Jordaan Speurtocht is exclusief consumpties.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1318 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4