Locatie

Flirt workshopPrijs: Vanaf €17,50 p.p. incl. BTW

Flirt workshop
Meer informatie aanvragen

Ken ik jou niet ergens van? Kom je hier vaker? Deze slechte openingszinnen zijn verleden tijd! Neem deel aan de Flirt Workshop.

De flirt workshop van Original Tours is verfrissend, nieuw, origineel en 100% succes gegarandeerd! Onder begeleiding van onze flirtkampioen, gaat u de wondere wereld van het flirten ontdekken. Een hilarisch uitje wat perfect is voor een vrijgezellenfeest, maar op zakelijk gebied kan deze workshop ook erg functioneel zijn. Het is een combinatie van teambuilding en het versterken van werkrelaties op een flirtachtige manier. Kortom, zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten.


Aan de slag met de Flirt Workshop!

Tijdens deze flirt workshop ontdekt u dat echt íedereen kan flirten. Het is leuk om te flirten en kan ook erg grappig zijn. Maar geen zorgen, want niemand hoeft in z’n eentje gekke dingen te gaan doen voor de groep.

De flirt coach past zich aan naar uw wensen, ambities en gedrag omtrent het flirten. Tijdens deze workshop leert u dus veel over op welke manier dat u over komt en hoe mensen op u reageren. De flirt expert van Original Tours & Activities maakt van u een volwaardig ”flirter” en vertelt de positieve effecten van het flirten. Het wordt zeker een geslaagd uitje met deze Flirt Workshop !

Mocht u slagen als fervent flirter, dan ligt er een orginele ‘Original Tours & Activities flirt certificaat’ op uw gezelschap te wachten. Daar kunt u mee thuis komen!

Inclusief

  • Enthousiaste Flirt expert
  • Flirt Certificaat
  • Welkomstdrankje
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4