Locatie

Expeditie Amsterdam


Aantal personen: Vanaf 8 personen


Prijs: Vanaf €14,50 p.p. incl. BTW

Expeditie AmsterdamExpeditie Amsterdam

Meer informatie aanvragen

Met Expeditie Amsterdam leer je Amsterdam op een leuke manier kennen! Voer samen met uw gezelschap een leuke speurtocht uit en ervaar Amsterdam als nooit te voren. Deze activiteit is geschikt voor elk gezelschap. Wij garanderen u een onvergetelijk uitje met uw gezelschap!

Bent u klaar om op ontdekkingstocht te gaan in Amsterdam? U Voert verschillende opdrachten uit in onze mooie hoofdstad. In teamverband gaat u op pad met een camera, waar u de uitgevoerde opdrachten mee moet vastleggen. We willen natuurlijk wel weten wat u heeft uitgespookt.


Ontdek Amsterdam op een unieke manier met Expeditie Amsterdam!

Wat kunt u verwachten van Expeditie Amsterdam?  De activiteit start op een locatie in het stadscentrum van Amsterdam. Op deze locatie staat één van onze enthousiaste spelbegeleiders u op te wachten en geeft een korte introductie. Daarna start het 2 uur durende spel. U wordt ingedeeld in teams en gaat gelijk de stad in. Via de telefoon krijgt u de opdrachten door van de spelbegeleider.

De verschillende opdrachten bestaan bijvoorbeeld uit het photobomben bij iemand die een foto maakt of het zoeken van locaties aan de hand van foto’s. Originaliteit speelt een grote rol tijdens het spel; des te origineler de uitvoering, des te meer punten! Kruip uit uw schulp en zet de beste resultaten neer! Het team met de meeste punten wint en gaat naar huis met de Expeditie Amsterdam hoofdprijs. Laat u verrassen door alles wat Expeditie Amsterdam voor u in petto heeft!

Inclusief

Deze activiteit is inclusief: 

  • Spelbegeleider
  • Gebruik van Spelmaterialen
  • Prijsje voor het winnende team!
  • Organisatie uren
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Btw

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4