Locatie

Deadline - Game op locatie


Aantal personen: 15-120


Prijs: Vanaf €32,50 p.p. incl. BTW

Deadline - Game op locatie
Meer informatie aanvragen

Deadline is een echte teambuildingsgame en kan op elke locatie plaatsvinden, ook op jullie eigen kantoor. Het start allemaal met een trailer en 1 koffer per team. Deze koffer zit nog dicht en moeten jullie zien te openen, waarna jullie allerlei informatie vinden en gedurende het spel steeds meer ontdekken om uiteindelijk tot een oplossing te kunnen komen. Welk team is het snelste?

Het verhaal

Onlangs is er iemand bij jullie bedrijf ontslagen en heeft belangrijke geklassificeerde informatie meegenomen en chanteert jullie nu. Hij wil een grote som geld, zo niet dan zal hij al deze informatie gaan delen met de buitenwereld, waaronder de grootste concurrenten en klanten. Aan jullie de taak om dit binnen 90 minuten te stoppen. Het enige wat jullie hebben is een koffer die nog op zijn bureau stond. Wees snel, de toekomst van het bedrijf ligt in jullie handen.

Het spel

Elk team bestaat uit zes personen en de koffer. De koffer zit vol met spullen, aanwijzingen en hints en tijdens het spel ontdekken jullie steeds meer in deze koffer. Tijdens het spel worden jullie hersens gekraakt, jullie beslissingssnelheid getest en jullie samenwerking op de proef gesteld. Welk team werkt het beste samen? Welk team kan het beste de taken verdelen en gebruikt elkaars kwaliteiten het best? En weet als eerste de oplossing te vinden.

Deadline kan je zien als een escape game, alleen zit alle informatie die je nodig hebt in de koffer. Het spel is opgebouwd uit verschillende levels, vele puzzels, kleine minigames en een eigen hintsysteem. En net als een escape room hebben jullie maar beperkte tijd, namelijk 90 minuten.Voorbeeld Dagindeling
14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
15.00 – 16.30 Spel Deadline
16.30 – 17.00 Einde spel en prijsuitreiking

We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.


Inclusief

• Professionele begeleiding
• Gebruik van koffers en tablets, met onze deadline app
• Fles bubbels voor het winnende team
• Alle gemaakte foto’s na afloop digitaal verstuurd

Mogelijke steden
Deadline is standaard in diverse steden en op eigen locatie in Noord-Holland te spelen. Staat uw stad er niet bij? Of wilt u Deadline in een andere provincie spelen. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Hieronder zie je een overzicht van veel gekozen steden. Zit jullie stad er niet bij? Niet getreurd, neem contact op met ons dan zullen wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoorn en Schagen.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1291 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4