Locatie

ZeepkistenracePrijs: Prijs op aanvraag

ZeepkistenraceZeepkistenraceZeepkistenrace

Meer informatie aanvragen

Ben jij creatief en technisch onderlegd? Dan is de zeepkistenrace echt iets voor jou! Bij de zeepkistenrace kunnen ook de echte onderhandelaars hun energie kwijt. Met alleen een bestaand onderdeel gaan jullie aan de slag om zelf een echte zeepkist te bouwen. Om de ultieme zeepkist te bouwen zullen hier zowel de technische als de onderhandelaars bij nodig zijn!


De zeepkist

Een zeepkist is een zelfgemaakt voertuig zonder motor. Je kent het misschien wel van de jaarlijkse Redbull zeepkistenrace. Alle onderdelen van de zeepkist moeten jullie apart aanschaffen in de speciaal daarvoor geplaatste winkel. Ieder team start met het zelfde bedrag. Daarmee kopen jullie de onderdelen die jullie nodig hebben voor de zeepkistenrace. Je hebt maar een aantal MAPH dollars, dus vergeet vooral niet te onderhandelen zodat jullie de maximale zeepkist kunnen bouwen.

Race en win

De zeepkist wordt op twee manieren gejureerd: het mooiste ontwerp en de snelste racetijd. Je zult daarom dus de noodzakelijke onderdelen moeten aanschaffen en daarbij ook nog eens je zeep kist zo goed mogelijke versieren.

De winkel ligt vol met onderdelen, versieringen en zelfs ontwerpen voor de kist. Je hebt niet alleen goede onderdelen nodig, om te winnen heb je ook mooie, passende onderdelen nodig voor jouw zeepkist. Maar tegen welke prijs? Bij de zeepkistenrace is werken in teamverband een must maar dat zal niet misstaan dat ook de individuelen kwaliteiten een belangrijke rol kunnen spelen in dit leuke maar vooral creatieve spel.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1272 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4