Locatie

Escape city challengePrijs: Prijs op aanvraag

Escape City ChallengeEscape City ChallengeEscape City ChallengeEscape City Challenge

Meer informatie aanvragen

De escape city challenge is een avontuurlijk, grappig maar bovenal spannend spel. Je kunt dit zien als een escape room maar dan bij jouw in de beurt, straat, stad of dorp.

Het doel is om uit de stad te komen. Om uit de stad te komen zul je zul je allerlei raadsels en puzzels moeten oplossen, niks is logisch en de tips komen uit alle hoeken en gaten. Zet al je zintuigen open en ga extreem oplettend te werk.


Hoe werkt het?

Escape city wordt gespeeld met behulp van een tablet en een escape bag. Gedurende het spel zijn jullie constant in contact met de game master, die een oogje in het zeil houdt en jullie dus goed in de gaten houdt. Net als bij de reguliere escape rooms kun je de game master vragen stellen om je te helpen sneller te ontsnappen. De game master geeft jullie tips maar zal jullie niet alles voor kouwen en jullie de weg door het spel leiden.

De escape city challenge is zowel in kleine als grote groepen te spelen, en zorgt voor een gezonde portie spanning voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een personeelsuitje voor een groep collega’s, of met je vrienden een spannend spel wil spelen dan is de Escape city echt iets voor jullie!


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1280 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4