Locatie

Workshop drone vliegenPrijs: Prijs op aanvraag

Workshop drone vliegenWorkshop drone vliegenWorkshop drone vliegenWorkshop drone vliegen

Meer informatie aanvragen

Altijd al de ambitie gehad om piloot te worden? Met de drone workshop zetten we samen een stap in de juiste richting om die droom waar te maken! We zien drones tegenwoordig steeds vaker in de lucht voorbij komen. Zelfs op de meest afgelegen bedrijfsterreinen zie je ze voorbij vliegen! Samen leren drone vliegen is ideaal als onderdeel van een personeelsfeest, ter onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden of om het teamgevoel te versterken.


Zelf een drone besturen

Je hebt vast wel eens een drone zien vliegen, maar hoe gaaf is het om er zelf een te besturen? Wees gerust, daar gaan wij jouw bij helpen. Het besturen van een drone vraagt enige oefening, maar onder toeziend oog van onze instructeur kan iedereen aan het einde van de dag een drone besturen. Voor je het weet kun je diverse hindernissen ontwijken en beweeg je de drone gemakkelijk de door. Ga met elkaar een leuke uitdaging aan en wie wordt jij een echte drone piloot

Van theorie naar de praktijk

Tijdens deze drone workshop wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. Onze Van instructeur leert jullie alle tips and tricks van het drone vliegen en we laten verschillende drone zien van mini tot mega drone, we nemen ze allemaal mee! Als kers op de taart sturen we de grootste drone de lucht voor een mooie groepsfoto. De foto sturen we je achteraf toe, zodat je een fijn aandenken hebt aan een geweldige dag.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1272 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4