Locatie

Urban golf - street golfPrijs: Prijs op aanvraag

Urban Golf - Street GolfUrban Golf - Street GolfUrban Golf - Street GolfUrban Golf - Street Golf

Meer informatie aanvragen

Maak kennis met Urban Street Golf, city golf of straatgolf. Voor deze leuke activiteit laten we de golfbaan achter wegen. Je komt terecht op de meest ondenkbare locaties. De naam zegt het al, lekker een potje tegen de bal slaan op de straat. We beginnen als eerste met een opfriscursus waar de basis technieken worden uitgelegd. Zo weten we zeker dat iedereen goed voorbereid is om de sterren van de hemel te slaan.


Belangrijk om op te merken is dat Urban Golf voor zowel beginnende als ervaren golfers geschikt is. Bij Urban Street Golf zijn de gebruikelijke holes vervangen door doelwitten die geraakt moeten worden om verder te kunnen spelen, de locatie waar je speelt zal dan ook voor grote verrassingen komen te staan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om rondom je bedrijfslocatie een parcours uit te zetten.

Waar je ook speelt, Urban Street Golf staat garant voor hilariteit! Een tocht door de straten die je in zo min mogelijk slagen volbracht moeten worden. Urban street Golf is gegarandeerd “Hole in one”!


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1280 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4