Locatie

Masterchef experiencePrijs: Prijs op aanvraag

Masterchef experienceMasterchef experienceMasterchef experience

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit is voor de gevorderden en échte foodies onder ons. Net als een kookworkshop, maar dan toch heel anders. Jullie worden namelijk verdeeld in teams en gaan strijden voor de titel Masterchef. Om de geheugens op te frissen beginnen we met een foodquiz waar jullie smaakpapillen op de proef worden gesteld, en uiteraard op jullie culinaire kennis een beroep wordt opgedaan.


Na de quiz gaan we over op de teamopdracht voor deze Masterchef Experience. Het koken gaat echt beginnen! Met verschillende ingrediënten en met behulp van professionele keukenapparatuur krijgen jullie anderhalf uur de tijd om jullie kookkunsten te laten zien. Uiteraard is de jury er om jullie van tips te voorzien, en om natuurlijk jullie vragen te beantwoorden.

Na het koken volgt zal de jury de gerechten gaan beoordelen. Jullie worden beoordeeld op hygiëne, samenwerking, presentatie en smaak. Als de jury de gerechten heeft beoordeeld is het tijd om te tafelen. Alle gerechten die jullie hebben gemaakt worden op tafel uitgezet, zo kan je ook de creaties proeven wat andere teams hebben gemaakt. We sluiten deze gezellige middag af met een borrel. Bij deze borrel zal ook het hoge woord van de jury komen, en zal de winnaar van de Masterchef Experience bekend worden gemaakt.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1276 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4