Escape carPrijs: Vanaf €29,95 p.p. incl. BTW


Meer informatie aanvragen

De nieuwste trend in Nederland!

Escaperoom “The Car Edition”
We kennen de speciale ruimtes inmiddels wel, waar je probeert te ontsnappen door raadsels op te lossen. Na een tijdje gaat de spanning er wel vanaf, dus komt Fundustry Events met iets nieuws! In deze speciale uitvoering van de bekende escaperoom stap je in de auto met je vrienden i.p.v. een afgesloten ruimte. Je probeert te ontsnappen uit de auto door hints te vinden, alleen dat gaat niet zomaar! Er is namelijk heel weinig ruimte in de auto, wat betekent dat het nog moeilijker is om te bewegen. Je zult een manier moeten vinden om zeer effectief te werk te gaan, want de tijd loopt! Durf jij deze uitdaging aan? Boek dan nu deze ervaring!


Programma
Na een warm ontvangst op één van onze locaties wordt de groep een begeleider aangewezen die kort toelicht hoe het spel werkt. Na deze korte introductie stappen alle deelnemers de auto in. Vanaf dat moment gaat de tijd in en wordt je niet meer geholpen. Je moet zelf zien te ontsnappen uit de auto, samen met je vrienden. Handboeien, puzzels, raadsels en opdrachten horen er allemaal bij! Wat de uitdagingen zijn en wat je precies moet doen blijft natuurlijk een geheim en wordt pas ter plekke bekend. Zo kan het niet van tevoren voorbereid worden, waardoor het extra lastig blijft!

Elke escaperoom is speelbaar met maximaal 4 personen. Langskomen met een grotere groep dan 4 personen? Dan wordt de groep verdeeld en ga je strijden tegen elkaar! Wie als snelst ontsnapt wint!

Combineren
Naast de escapecar, hebben we nog andere tientallen activiteiten. Zoals bijvoorbeeld een slipcursus, paintballen, driften, quad rijden, boogschieten en nog veel meer! Combineer deze activiteiten gemakkelijk tot een onvergetelijk uitje. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4