Locatie

KookwedstrijdPrijs: Vanaf €54,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

KookwedstrijdKookwedstrijdKookwedstrijd
Meer informatie aanvragen

Strijd tegen elkaar in een culinaire wedstrijd!

De groep wordt eerst in twee teams verdeeld. Daarna wordt de strijd geopend en worden de ingrediënten en recepten bekend gemaakt. De wedstrijd begint eerst met een aantal kleine spelletjes. De winnaar hiervan heeft de eerste keus voor de volgende recepten en ingrediënten.

 

In totaal worden er 6 gerechten gemaakt: 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 nagerechten. In totaal duurt de wedstrijd 2 uur waarin je deze gerechten gaat maken. De voorgerechten zal je dus zonder recept maken. Bij het hoofd- en nagerecht ontvangt ieder team wel een recept, maar laat vooral je creativiteit los en verras de begeleider.

 

De begeleider van de workshop verzorgt de recepten en ingrediënten, maar is ook degene die uiteindelijk de punten verdeeld. Het winnende team krijgt een leuke prijs. Na de uitslag is het tijd om te genieten van elkaars kookkunsten en om na te praten of de winnaar wel terecht was.


Workshop op eigen locatie

Deze workshop is ook op eigen locatie te houden. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij wordt een starttarief gerekend van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).

 

Deze workshop is al gezellig met kleine gezelschappen. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden voor grote groepen.


 Drankjes naar keuze bestaan uit bier, wijn en frisdrank.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4