Locatie

Hamburger Kookworkshop - Echt mannenuitjePrijs: Vanaf €32,50 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Hamburger Kookworkshop - Echt mannenuitjeHamburger Kookworkshop - Echt mannenuitjeHamburger Kookworkshop - Echt mannenuitje
Meer informatie aanvragen

Ultiem mannenuitje: Maak de lekkerste hamburgers!

Tijdens deze workshop maak je je eigen hamburger. Je kunt kiezen uit verschillende verse en lokale producten, zodat je je hamburger naar eigen smaak kunt maken. 

Alle hamburgers worden geserveerd met verse frietjes en heerlijke sauzen die je tijdens de workshop ook zelf gaat maken. De frietjes worden in een apart frituurpannetje gebakken.

Na het bakken schuif je met z'n allen aan tafel en geniet je van van het eten.


Workshop op eigen locatie

Wil je deze workshop op eigen locatie houden? Dit is ook mogelijk! Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).
 
Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Coronaproof Hamburger Kookworkshop op 1.5 meter

Voor aanvang van de hamburger workshop worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. We werken graag buiten bij de barbecue waar alle ruimte is om de gerechten te bereiden voor het grillen. Voor het bereiden van het voedsel zijn handschoenen aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om handen en het voedsel goed te wassen. Ook het eten doen we graag buiten zodat er alle ruimte is voor iedereen om plaats te nemen.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Uitbreiden arrangement

Het arrangement kan uigebreid worden met twee drankjes naar keuze (bier, wijn of frisdrank) en het sweetplankje. Het sweetplankje bestaat uit: 
  • diverse zoete lekkernijen, zoals bijvoorbeeld;
  • mini brownie
  • red velvet cakeje
  • muffin
  • eclairs

* assortiment kan wisselend zijn


Vragen of boeken
Dat doe je eenvoudig via het contractformulier


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4