Locatie

Sushi KookworkshopPrijs: Vanaf €42,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Sushi KookworkshopSushi KookworkshopSushi Kookworkshop
Meer informatie aanvragen

Maak de lekkerste sushi

Tijdens deze kookworkshop ga je zelf sushi maken en geniet je vervolgens van de zelf gemaakte sushi! Samen heb je veel plezier en tevens kun je daarna lekker sushi eten! Bij het maken van de sushi wordt je geholpen door een professionele begeleider. De volgende gerechten kunnen worden gemaakt:

 • Nigiri ebi
 • Nigiri tamago
 • Maki sushi roll (hosomaki)
 • Maki sushi roll (futomaki)
 • Handroll sushi
 • California roll

De sushi kookworkshop is inclusief groene thee, recepten om mee naar huis te nemen en voor iedereen krijgt een bamboo matje en chopsticks.

Na afloop kan de sushi gezamenlijk worden opgegeten of de sushi kan mee naar huis worden genomen. Wil je de sushi mee naar huis nemen? Geef dit van tevoren door, dan regelen wij ‘doggybags’.


Workshop op eigen locatie

Wil je deze workshop op eigen locatie houden. Dat is mogelijk! Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).
 
Deze workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie, maar er is ook genoeg plek voor grotere groepen.
 

Coronaproof Sushi maken op 1.5 meter

Voor aanvang van de sushi workshop worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. We werken graag buiten waar alle ruimte is om de gerechten te bereiden. Voor het bereiden van het voedsel zijn handschoenen aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om handen en het voedsel goed te wassen. Ook het eten doen we graag buiten zodat er alle ruimte is voor iedereen om plaats te nemen. Aan de tafel staan minder stoelen dan normaal zodat we allemaal de ruimte hebben om plaats te nemen.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Workshop uitbreiden

Deze workshop kan uitgebreid worden met twee drankjes naar keuze (bier, wijn of frisdrank) en een sweetplankje. Het sweetplankje bestaat uit diverse zoete lekkernijen, zoals bijvoorbeeld:
 • mini brownie
 • red velvet cakeje
 • muffin
 • eclairs
  * assortiment kan wisselend zijn

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4