Locatie

Zilveren jasseron armband ontwerpenPrijs: Vanaf €32,50 p.p. incl. BTW

Zilveren Jasseron Armband ontwerpenZilveren Jasseron Armband ontwerpenZilveren Jasseron Armband ontwerpen
Meer informatie aanvragen

Maak met 60 zilveren ringetjes je eigen jasseron armband!

Maak tijdens de twee uur durende workshop een jasseron armband van 60 zilveren ringetjes! Maar wat is een jasseron armband precies? Een jasseron armband is een armband waar steeds één zilveren ring aan de andere ring wordt gezet. Het gevolg is dus dat er een ketting ontstaat van ringetjes.

Om de armband af te maken zetten we er nog één echte Swarovski bedel aan vast. Er zijn diverse kleuren en vormen waaruit je kan kiezen.

Het zilveren armbandje is helemaal van deze tijd, hip en tijdloos. Het uitje is zeer geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en andere uitjes.

Wil je liever meer bedels aan aan je armband of zelfs een dikkere armband? Dat kan! Tijdens de workshop is er de mogelijkheid om extra materiaal aan te schaffen.
+ Euro 5,00 voor een Swarovski bedel
+ Euro 7,50 voor 30 extra zilveren ringentjes (hiermee kunt u een “enkele – dubbele” jasseron armband mee maken = 1 ring (enkel) aan 2 ringen (dubbel) en daar weer 1 ring (enkel) aan etc.
+ Euro 15,00 voor 60 extra zilveren ringentjes (hiermee kunt u een “dubbele” jasseron armband mee maken = 2 ringen (dubbel) aan 2 ringen (dubbel) en daar weer 2 ringen (dubbel) aan etc.


Workshop op eigen locatie
Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).
 
Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Het foodplankje bestaat uit:
– Kaas plankje
– Vlees plankje
– Divers luxe brood
– Olijven
– Diverse smeersels

Twee drankjes naar keuze bestaat uit bier, wijn of frisdrank.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4