Zilveren dubbele ketting ontwerpenPrijs: Vanaf €54,95 p.p. incl. BTW

Zilveren dubbele ketting ontwerpenZilveren dubbele ketting ontwerpenZilveren dubbele ketting ontwerpen
Meer informatie aanvragen

Tijdens deze workshop zilveren sieraden maken ontwerp je je eigen zilveren dubbele ketting met daarin drie lagen kettingen! Laat je creativiteit los en ga aan de slag met dit unieke sieraad. Maak een dubbele ketting voor jezelf of maak een origineel cadeau voor een ander. Inclusief professionele begeleiding om je te helpen inspireren.

Drie zilveren kettingen in één!

Tijdens deze workshop maak je 3 kettingen met een verschillende lengte. Ze zijn te dragen als 1 unieke ketting doordat er maar één sluiting aan de achterkant zit. Een unieke sieraden maken workshop met een prachtig resultaat.

Deze ketting is volledig gemaakt van zilver en bestaat uit een choker met een bedeltje eraan. Eventueel kan hier een letter of initialen in geslagen worden. De middelste ketting wordt een tekstbordje, hier kun je een naam, datum of korte tekst in slaan. Aan de derde en langste ketting komt weer een bedeltje naar keuze. Er zijn diverse vormen bedeltjes om uit te kiezen; rond, sterretje, hartje of bloemetje. Laat je inspireren door je begeleider, de voorbeelden of bedenk zelf leuke teksten/spreuken om te gebruiken!

De teksten of initialen worden met letterstempels in het zilver geslagen. Zo creëer je een uniek en persoonlijk sieraad, voor jezelf of voor een ander.  Samen met de begeleider maak je de bedels vast aan de kettingen en pas je er vervolgens een sluiting aan op de juiste maat.

Workshop op eigen locatie

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).

Het foodplankje bestaat uit:
– Kaas plankje
– Vlees plankje
– Divers luxe brood
– Olijven
– Diverse smeersels
Inhoud van het plankje kan wisselen, afhankelijk van het aanwezige assortiment.

Een workshop sieraden maken kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4