Locatie

Heel Holland Bakt workshopPrijs: Vanaf €39,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Heel Holland Bakt workshopHeel Holland Bakt workshopHeel Holland Bakt workshop
Meer informatie aanvragen

Maak tijdens de heel holland bakt workshop de lekkerste gebakjes en taarten net als op TV. Hou je van bakken dan is dit een erg leuke workshop met een prachtig resultaat om mee naar huis te nemen, of je kunt het natuurlijk ook meteen op eten.

Programma

Tijdens deze culinaire kookworkshop duik je in de keuken net als de kandidaten op TV. Je maakt verschillende gebakjes en lekkere taarten en vervolgens ga je ze versieren. Eerst maak je het beslag, onder begleiding van een professional. Het is een 'piece of cake' met onze recepten die makkelijk te volgen zijn. Wanneer het beslag klaar is wordt alles gebakken en versiert met de lekkerste decoraties! Gedurende deze taart workshop maak je gebruik van diverse keukenmaterialen en machines die makkelijk in gebruik zijn. 

Zo bak je samen een Naked Cake en ga je deze versieren met vruchtjes en nog veel meer! Je maakt ook heerlijke Spaanse Churros van begin tot eind, compleet met kaneelsuiker. Tussendoor kun je de heerlijke Red Velvet Cupcakes met topping proeven!

Pakket uitbreiden

Kies je voor een uitgebreider pakket dan maak je ook traditionele Scottish Scones met cream en jam van de plaatselijke fruitteler. Tot slot maak je (onze favoriet) een Tartelette met Lemoncurd en Meringue, erg mooi om te zien en eigenlijk jammer om op te eten.

Kortom, tijdens deze culinaire taart workshop leer je kleine geheimpjes van de bakkunst. Erg leuk om deze workshop samen te doen met vriendinnen of collega's. Na afloop kun je je creaties direct proeven, maar natuurlijk kun je ze ook mee naar huis nemen om ze thuis te laten zien. De recepten van de gebakjes en taarten krijg je mee naar huis, zodat je deze thuis ook nog een keer kunt maken voor een verjaardag bijvoorbeeld!

De heel holland bakt workshop is afgeleid van het TV-programma, maar de recepten zijn door onze eigen professionals gemaakt. Hierdoor bieden we jou en je vriendinnen een unieke workshop aan!

 

Coronaproof Heel Holland Bakt op 1.5 meter

Voor aanvang van de workshop worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. We werken graag buiten waar alle ruimte is om de gerechten te bereiden. Voor het bereiden van het voedsel zijn handschoenen aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om handen en het voedsel goed te wassen. Ook het eten doen we graag buiten zodat er alle ruimte is voor iedereen om plaats te nemen. Aan de tafel staan minder stoelen dan normaal zodat we allemaal de ruimte hebben om plaats te nemen.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4