Whiskey proeverij met smaakPrijs: Vanaf €39,95 p.p. incl. BTW

Whiskey Proeverij met smaakWhiskey Proeverij met smaakWhiskey Proeverij met smaak
Meer informatie aanvragen

Kom whiskey proeven tijdens de whiskey workshop. Kijk, ruik, proef en geniet van heerlijkste whiskeysmaken. Diverse soorten gaan aan uw zintuigen voorbij. Raad de smaaksoorten en geniet van een mooi glaasje drank met bijpassend hapje.

Een smakelijke ervaring

Tijdens deze whiskey workshop worden diverse whiskeysoorten blind gepresenteerd. U gaat kijken, ruiken en natuurlijk ook whiskey proeven. Herkent u de verschillende soorten smaken? Niet alleen smaak en geur is belangrijk, ook de manier waarop de whiskey door het glas draait. Onze begeleiders gaan met u door een stappenplan van proeven.

Tussen het proeven door wordt de smaak geneutraliseerd met enkele bijpassende hapjes. Kiest u voor een uitgebreider pakket dan wordt er een extra whiskey toegevoegd aan de proeverij en de hapjes worden exclusiever. Dit om de juiste smaakpapillen aan te spreken. Uiteraard is het niet mogelijk om grote hoeveelheden whiskey te proeven, al zou dat heel gezellig zijn. Om de smaken subtiel en aantrekkelijk te houden hebben wij voor u een geselecteerd aantal single malt en blended whiskeys uit binnen- en buitenland!

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4