Locatie

Extreme voetbal gamesPrijs: Vanaf €39,95 p.p. incl. BTW

Extreme Voetbal GamesExtreme Voetbal GamesExtreme Voetbal Games

Meer informatie aanvragen

Opzoek naar een te gek voetbal uitje? Kom samen langs en speel diverse funny voetbalgames. Ben je behendig, snel en niet vies van een stootje? Met de Extreme Voetbal Games komt iedereen aan de bal! 


Wil je eens wat anders dat het traditionele voetbal? Bij Fundustry speel je 4 extreme voetbalgames in grote en kleine groepen. 

Levend Tafelvoetbal

Met twee sterke teams speel je tafelvoetbal, maar niet gewoon tafelvoetbal. Je zit namelijk vast aan touwen die dwars over het speelveld liggen. De regels zijn simpel, je blijft bij je touw en wie het de meeste doelpunten maakt die wint!

Shock Voetbal

Dit extreme voetbalspel is niet bedoeld voor watjes. Je wordt namelijk weer in twee teams verdeeld je krijgt allemaal een shock band om. De begeleider geeft onverwachts elektrische shokken aan verschillende spelers. Blijf jij de elektriciteit de baas in dit spel?

Snookball

Dit voetbalspel is een combinatie tussen snooker en voetbal. Het wordt ook wel footpool of poolsoccer genoemd. Je staat in het speelveld met alle voetballen bij elkaar. Na de aftrap moet je ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk ballen in de netten in de hoeken en langs de rand de gaan.  Wil jij jouw vaste voet eens testen? Kies dan voor snookball!

Footdarts

Een combinatie tussen darten en voetbal: footdarts. Je legt van een afstandje aan op een gigantisch dartbord. Zorg jij ervoor dat jouw blak blijft hangen aan het bord dan verdien je punten. Een leuk spel om kracht en precisie te combineren.

Bij Snookball en Footdarts wordt de groep in twee teams verdeeld. De spellen zelf speel je met een kleinere groep zodat iedereen aan de beurt komt. Na een half uur wissel je van spel en zo kun je aan alles meedoen! Na 2 keer een half uur gespeeld te hebben is het tijd voor een korte rustpauze met een verfrissend drankje.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4