Locatie

Teamgames


Aantal personen: Vanaf 4 personen


Prijs: Vanaf €64,95 p.p. incl. BTW

TeamgamesTeamgamesTeamgames

Meer informatie aanvragen

Samen met je team ga je het veld in om een balletje te trappen, maar niet zomaar. Met de voetbalgames worden er enkele hindernissen toegevoegd. Duik de keuken in om kennis te maken met een Japanse traditie! Laat je creativiteit gaan en maak de mooiste decoraties voor thuis of op kantoor. Ga de buitenlucht in op een Solex of Quad. Met de solex speel je een spannende game en met de Quad leg je een parcours af met enkele obstakels. Zit jouw ideale combi er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

De Teamgames van het jaar!

Inhoud Teamgames

Deze teambuilding games geven je echt een goed teamgevoel. Samen aan de slag, zowel binnen als buiten. Creatief, actief en gemotoriseerd. Staat de ideale combinatie voor jouw bedrijfsuitje er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we je uitje helemaal op maat. Ook mogelijk om een BBQ of drankpakket erbij te kiezen!

Deze games zijn alleen te doen in Harderwijk en Nijmegen. De Solex tocht en het Quad rijden kan met maximaal 12 personen tegelijk worden gedaan, maar er kan ook afwisselend/roulerend gereden worden.

In de teamgames zitten de volgende activiteiten:
Voetbalgames – 2 uur
Tijdens de voetbalgames speel je met en tegen je collega’s. Te beginnen met levend tafelvoetbal, in een groot veld probeer je zoveel mogelijk te scoren terwijl je vast zit aan de buizen. Tijdens footpool en footdarts combineer je je voetbaltalenten met poolen en darten. Ten slotte kom je weer allemaal samen in het veld waar je een potje electric shock soccer speelt. Onregelmatig krijgt een speler een elektrische schok toegediend. Hilarisch! Zie zo nog maar eens te scoren met je team!

Workshop Houten Huisjes – 2 uur
Tijdens de workshop houten huisjes maak je samen de leukste creaties voor thuis of op kantoor. Zelf zagen, verven en versieren met z’n allen aan een grote tafel. Geef elkaar tips of inspireer elkaar. Ieder maakt een set van 3 huisjes, maak ze uniek of laat ze samen matchen. De versier en decoreer mogelijkheden zijn eindeloos!

Workshop Sushi – 3 uur
Tijdens de workshop sushi maak je kleine traditionele Japanse hapjes. Samen met je collega’s in de keuken ga je deze uitdaging aan. Soms wat moeilijk, maar zeker te doen voor iedereen. Help elkaar met vullen, rollen en de andere technieken van het Sushi maken. Al dat lekkers kun je meteen opeten samen, maar je kunt het ook mee naar huis nemen om daar nog eens na te genieten. De workshop en het maken van de sushi duurt 2 uur, het derde uur is optioneel om de hapjes op te eten.

Quad Rijden – 1 uur
Quad rijden kan sinds kort ook in Nijmegen. De unieke combinatie met Solex rijden kan zelfs alleen in Nijmegen. Tussen de bomen in het bos en door de open velden probeer je behendig je voertuigen te beheersen. Een volledig gemotoriseerde activiteit waar jij en maten nog lang overna zullen praten.

Solex tocht – 1 uur
Met de solex trek je de omgeving in om één van de diverse spellen te spelen (de Phone Tour, de CSI game of de Vind de Mol game). Let op: voor deze activiteit wordt van iedere deelnemer minimaal een AM rijbewijs gevraagd (bij een B-rijbewijs krijg je deze erbij). Nog niet in het bezit van het juiste rijbewijs, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een elektrische fiets om mee te rijden met de groep.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4