Women bachelorPrijs: Vanaf €64,95 p.p. incl. BTW

Women BachelorWomen BachelorWomen Bachelor

Meer informatie aanvragen

Een vrijgezellenuitje om nooit meer te vergeten! Samen de keuken in, erop uit of even bijkletsen aan tafel. Maak de mooiste creaties met de houten huisjes workshop of zet iets lekkers op tafel met de sushi workshop. Gaan jullie graag een uitdaging aan, kies dan voor de Solex Game Tour! Uniek en ideaal voor stoere vrouwen!

Vrijgezellenuitje speciaal voor Vrouwen!

Vrijgezellenuitje speciaal voor vrouwen. Met je vriendinnen nog één keer de vrijheid vieren! Genieten met elkaar, van leuke activiteiten en van heerlijke workshops. Ook leuk voor stoere vrouwen! Het uitje bevat gemotoriseerde activiteiten voor de dames die het echte werk aandurven. Natuurlijk is het ook heerlijk om even bij te kletsen aan tafel. Alles is mogelijk. Staat jouw ideale combinatie voor een vrijgezellenfeest hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we je uitje helemaal op maat. Ook is het mogelijk om een BBQ of drankpakket erbij te kiezen!

Deze activiteiten zijn alleen te doen in Harderwijk en Nijmegen. De Solex Tour kan met maximaal 12 personen tegelijk worden gedaan, maar er kan ook afwisselend/roulerend gereden worden. Let op: voor de Solex activiteit wordt van iedere deelnemer minimaal een AM rijbewijs gevraagd (bij een B-rijbewijs krijg je deze erbij). Nog niet in het bezit van het juiste rijbewijs, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een elektrische fiets om mee te rijden met de groep.

Women only!

Houten Huisjes – 2 uur
Maak de mooiste creaties van hout. Een houten huisje kun je gebruiken als decoratie, naambordje, boodschappenlijstje, kaarsenhouder, wat je maar wilt. Het begint met zagen en schuren en vervolgens decoreren met verf en andere versiersels. Laat je creativiteit gaan en maak bijvoorbeeld het meest originele bedankje of huwelijkscadeau! Keuze genoeg uit kleuren, plakkers, behangetjes, veertjes en nog veel meer.

Sushi Workshop – 3 uur (waarvan 1 uur aan tafel)
Met je vriendinnen even samen de keuken in en ontspannen in Japanse sferen. De lekkerste sushi maak je natuurlijk zelf. Ga aan de slag met zeewier, rijst en vulling en rol je eigen creaties tot een heerlijk hapje. Nadat je samen aan het werk bent geweest kunnen jullie aan tafel om alles te proeven. Zo heb je ook rustig de tijd om even bij te kletsen. Liever mee naar huis nemen, ook dat is geen probleem.

Solex Tour – 2 uur
Op een solex trek je de omgeving in richting de grote stad. Onderweg speel je een game die je zelf kunt uitkiezen. Ga je voor The Phone waarbij je de opdrachten onderweg doorgebeld krijgt of ga je op zoek naar de moordenaar in de CSI game? Of toch liever het bekende Vind de Mol op een Solex. Ieder spel heeft zijn eigen opdrachten en zijn voor iedereen goed op te lossen. Vergeet onderweg ook niet te genieten van de prachtige natuur waar je doorheen hobbelt.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1267 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4