Locatie

Men Bachelor


Aantal personen: Vanaf 10 personen


Prijs: Vanaf €64,95 p.p. incl. BTW

Men BachelorMen BachelorMen Bachelor


Een vrijgezellenuitje om nooit meer te vergeten! Lekker voetballen met je maten of er op uit met de Solex. Laat je smaakpapillen prikkelen en kies voor de Whiskey Proeverij. Of zet je liever je Pokerface op, ook dat kan tijdens de pokeravond. Al met al een gezellige en stoere manier om je laatste vrijheid te vieren. Uniek en te gek voor een heerlijk vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenuitje speciaal voor Mannen!

Vrijgezellenuitje speciaal voor mannen. Samen met je maten nog één  keer de vrijheid vieren! Geniet met elkaar en maak nog even lol tijdens deze hilarische activiteiten. Het uitje bevat gemotoriseerde activiteiten, maar biedt ook de ruimte om aan de (poker)tafel even bij te kletsen, zelf met een heerlijke whiskey in de hand. Alles is mogelijk. Staat jouw ideale combinatie voor een vrijgezellenfeest hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we je uitje helemaal op maat. Ook is het mogelijk om een BBQ of drankpakket erbij te kiezen!

Deze activiteiten zijn alleen te doen in Harderwijk en Nijmegen. De Solex Tour kan met maximaal 12 personen tegelijk worden gedaan, maar er kan ook afwisselend/roulerend gereden worden. Let op: voor de Solex activiteit wordt van iedere deelnemer minimaal een AM rijbewijs gevraagd (bij een B-rijbewijs krijg je deze erbij). Nog niet in het bezit van het juiste rijbewijs, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een elektrische fiets om mee te rijden met de groep.

Just for men!

Voetbalgames – 2 uur
Tijdens de voetbalgames ga je 4 te gekke uitdagingen aan. Levend tafelvoetbal laat jullie als een team samenspelen, net als Electric Shock Soccer. Met Snookball sta je op een grote biljarttafel waar je de ballen in de putten moet scoren. Tot slot ook een potje Footdarts waarbij je schiet op een groot dartbord in de hoop dat je bal blijft plakken op de hoogte score.

Solex Tour – 2 uur
Op een solex trek je de omgeving in richting de grote stad. Onderweg speel je een game die je zelf kunt uitkiezen. Ga je voor The Phone waarbij je de opdrachten onderweg doorgebeld krijgt of ga je op zoek naar de moordenaar in de CSI game? Of toch liever het bekende Vind de Mol op een Solex. Ieder spel heeft zijn eigen opdrachten en zijn voor iedereen goed op te lossen. Vergeet onderweg ook niet te genieten van de prachtige natuur waar je doorheen hobbelt.

Quad Rijden – 1 uur
Quad rijden kan sinds kort ook in Nijmegen. De unieke combinatie met Solex rijden kan zelfs alleen in Nijmegen. Tussen de bomen in het bos en door de open velden probeer je behendig je voertuigen te beheersen. Een volledig gemotoriseerde activiteit waar jij en maten nog lang overna zullen praten.

Poker workshop – 3 uur
In een rustige en gezellige sfeer ga je een potje pokeren met je vrienden. Kennis van enkele basisregels is gewenst, maar we leggen ook nog alles uit om er zeker van te zijn dat ieder met dezelfde regels speelt. Het gebruik van professionele fiches maakt het compleet. Zet je pokerface maar op en bluf je door je laatste vrijgezellenavond heen.

Whiskey proeverij – 1 uur
Tijdens de whiskey proeverij krijg je vier heerlijke smaken voor gezet. Elke whiskey heeft zijn eigen kenmerken, geur, kleur en smaak. Aan jullie om die te ontdekken en te vergelijken. Voor iedere whiskey is er een nieuw proefglas zodat de smaken niet mengen. Wat is jullie favoriet?


  • info aanvragen Info aanvragen
  • Direct bellen Direct bellen

Heb je interesse in het teamuitje: Men Bachelor?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4