Bierproeverij vol van smaakPrijs: Vanaf €39,95 p.p. incl. BTW

Bierproeverij vol van SmaakBierproeverij vol van SmaakBierproeverij vol van Smaak
Meer informatie aanvragen

Bieren proeven met allerlei smaken en geuren. Kom langs met een vrijgezellenfeest of vriendenuitje en laat je verrassen door deze unieke bierproeverij. Voor de extra smaak wordt er een foodplankje bij geserveerd. Zo’n lekkere workshop heb je nog nooit gehad!

Een heerlijke bierproeverij">Bierproeverij!

Tijdens deze bierproeverij krijgt u verschillende bieren te proeven. In de workshop nemen we onder andere kriek bier, trappistenbier en andere heerlijke speciaalbieren mee. Elk biertje heeft zijn eigen smaak, geur en kleur en dat geeft hem zijn unieke karakter. Van 6 verschillende bieren krijgt u een proefglas vol om de smaak rustig door de mond te laten gaan. Om tussendoor de smaak te neutraliseren serveren wij bij deze workshop een foodplank. Deze bestaat uit diverse soorten worst, kaas, brood met smeersels en olijven. (Kan variëren, afhankelijk van de voorraad).

Voorbeelden van bieren die o.a. geschonken worden (kan variëren in voorraad en seizoen):
– Westmalle Dubbel
– Karmeliet Tripel
– De Koninck Pale Ale

Alsof u bij een bierbrouwerij bent, komt u binnen in een echt proeflokaal. Aangekleed met de ingrediënten en apparaten uit het brouwproces om volledig in de sfeer te komen. Na enkele biertjes zal die er goed in komen te zitten. Deze workshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest, omdat er alcohol wordt geschonken is de minimale leeftijd van deelname 18 jaar. Denk er ook aan om een taxi te regelen of op de fiets te komen

Locatie
Wij hebben een aantal passende bierlokalen en horecagelegenheden voor de bierproeverij in het land. Heb je al een locatie in gedachte? Laat het ons weten en we komen gewoon naar jullie toe.

Vragen?
Neem contact met ons op. We geven je graag uitleg.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4