Locatie

MoorddinerPrijs: Vanaf €59,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

MoorddinerMoorddinerMoorddiner

Meer informatie aanvragen

Los de moord op! 

Verdiep je in dit spannende vraagstuk! Wie heeft de moord gepleegd? In dit detectivespel ga je op onderzoek uit en geniet je ondertussen van een heerlijk driegangen menu. Een exclusief dinerspel met uniek script


Inhoud moorddiner 

Dit unieke spel wordt gespeeld in een restaurant. De naam zegt het al; een moorddiner. Je gaat op zoek naar de moordenaar met zijn motieven en alibi's en tussendoor geniet je van heerlijke dinergangen. Verschillende verdachten vertellen hun verhaal en je ontvangt diverse bewijzen. Ontmasker jij de moordenaar? Je kruipt volledig in de rol van de verdachte of de rechercheur. De verdachten ga je samen met je team ondervragen. Aan de hand van de alibi's die de verdachten vertellen, zul jij met je team moeten bepalen wie de moordenaar is. Dit spel kan gespeeld worden vanaf 12 personen en zal spannender zijn met een grotere groep. Er komen dan meer rechercheurs in het spel waarmee je kunt overleggen. Kortom een leuk detectivespel voor bedrijfsuitjes!

De moord speelt zich af op een kantoor in een bedrijf dat op het punt van doorbreken stond. De verdachten zijn collega's, familie en vrienden. Die elk een eigen verhaal vertellen. Derest blijft nog even geheim en zul je zelf moeten ontdekken door dit dinnerspel te spelen. Dit doe je onder het genot van een heerlijk driegangen diner van de chef. Je hebt de keuze uit een vlees/vis/vegetarisch menu. Drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen.

 

Coronaproof Moorddiner op 1.5 meter afstand

Het moorddiner is prima op afstand met elkaar te spelen. Het moorddiner script dat je krijgt is erop gericht dat je niet in contact komt met andere spelers. Het ondervragen van verdachten gaat op veilige afstand en de attributen worden na ieder evenement extra schoongemaakt. Tijdens het dineren neem je plaats aan ruim opgezette tafels. De manier waarop het eten geserveerd zal worden verschilt per locatie.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Let op: Dit dinerspel kan worden gedaan bij alle Fletcher Hotels in Nederland. Geef uw voorkeur voor een stad door tijdens de aanvraag. Vervolgens zoeken wij voor u het dichtstbijzijnde restaurant. De maximale capaciteit is afhankelijk van de gekozen locatie. Dit dinerspel kan ook op een Fundustry locatie worden gespeeld, dan wordt er een spareribmenu geserveerd met borrelbites voor de hele groep.

Voorbeeldmenu (verschilt per locatie en seizoen):

Pomodorisoep
of
Rundercarpaccio
~
Gebakken scholfilet met risotto
of
Kalfssukade met rucola stamppot
of
Wonton torentje met gegrilde groenten
~
Vanille panna cotta met vruchtencoulis


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4