Locatie

Italiaanse kookworkshopPrijs: Vanaf €54,95 p.p. incl. BTW

Italiaanse Kookworkshop Italiaanse Kookworkshop Italiaanse Kookworkshop
Meer informatie aanvragen

Ben je klaar om vol vuur en vlam de strijd aan te gaan? Jouw groep wordt verdeeld in twee teams. Hiermee begin je de dag met een aantal kleine kookspelletjes. De winnaar van de eerste spellen mag de recepten en ingrediënten kiezen, de verliezer krijgt dat wat over is toegewezen. Het kan in je voordeel zijn, maar misschien ook wel niet. Je weet namelijk nog niet wat je gaat maken.


Het strijd begint met een Italiaans voorgerecht. Wat voor gerecht? Dat is helemaal aan jou en je team. Ga, zonder recept, aan de slag met groente, kruiden en basis ingrediënten. Hou tussen al het kokkerellen wel nog de tijd in de gaten, want die is beperkt. 

Na het voorgerecht is het natuurlijk tijd voor een hoofdgerecht. Hiervoor krijgt ieder team een recept en ingrediënten. Zorg ervoor dat je je begeleider verrast, want hij/zij gaat uiteindelijk over de puntenverdeling. 

Als kers op de taart is het laatste gerecht een nagerecht. In de laatste ronde van deze workshop ga je de strijd nog eens om met veel verse ingrediënten nog een heerlijk Italiaans nagerecht te maken.

 

Er is een begeleider aanwezig om de recepten en ingrediënten uit te delen en zal diegene uiteindelijk de gerechten proeven en ze beoordelen met een punt. Daarnaast zal er streng uitgekeken worden naar valsspelers. Al is dat in de Italiaanse keuken haast niet mogelijk. Eerst zullen alle gangen gekookt worden en daarna ga je gezellig met iedereen aan tafel om van jullie creaties te genieten. Zo is er voldoende ruimte om na te kletsen over de kookwedstrijd.

Workshop op eigen locatie

Deze workshop is ook op eigen locatie te houden. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij wordt een starttarief gerekend van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).

 

Deze workshop is al gezellig met kleine gezelschappen. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden voor grote groepen.


 


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4