Locatie

Workshop Graffiti spuitenPrijs: Vanaf €24,95 p.p. incl. BTW

Workshop Graffiti spuitenWorkshop Graffiti spuitenWorkshop Graffiti spuitenWorkshop Graffiti spuiten
Meer informatie aanvragen

Workshop Graffiti Spuiten

Wil jij een keer je creativiteit loslaten op een Graffiti kunstwerk? Tijdens deze leuke Graffiti workshop ga je op zoek naar je eigen Graffiti stijl. Deze workshop is geschikt voor mannen en vrouwen en kan bij Fundustry of een locatie naar keuze gehouden worden. Het is natuurlijk wel handig om tijdens de workshop kleding aan te trekken die vies mogen worden.


Ontwerpen en Spuiten

De Graffiti Workshop begint met het ontwerpen van je eigen unieke kunstwerk. Je kunt bijvoorbeeld graffiti letters, je eigen graffiti naam, een portret of sjabloon ontwerpen. Jouw idee ga je met potlood uitteken op een schilderdoek van 70x90 cm. Als het ontwerp door jezelf is goedgekeurd dan ga je aan de slag met de spuitbus. Met behulp van opzetstukjes ga je op waterbasis je kunstwerk zo gedetailleerd mogelijk spuiten. 

Wanneer het kunstwerk helemaal af is, mag je het mee naar huis nemen en kun je het een mooi plekje geven.

 

Spuitbussen op waterbasis

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met spuitbussen op waterbasis. De spuitbussen zijn geschikt om binnen te gebruiken zonder dat je daar gevolgen van ondervindt. De verf is geur arm, snel drogend, niet vergelend, elastischer en beter voor het milieu! De verf is ook wasbaar uit je oude kleren.

Groepsuitje

De Graffiti Workshop is een uitgelezen kans om de teamgeest een positieve boost te geven. Tijdens de workshop zal er gewerkt worden aan de samenwerking door samen te brainstormen over bepaalde ideeën. De workshop is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vrienden- of vriendinnen dag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

Upgrades

Alle deelnemers van de workshop krijgen standaard één schilderdoek. Er is ook een optie om het pakket uit te breiden. Dan ontvang je ook een doek van 140x300cm extra. Dit kun je dan een mooi plekje geven in het gezamenlijke gebouw. Naast het extra gezamenlijke doek krijg iedere deelnemer 2 schilderdoeken. Zo kan iedere deelnemer zijn creativiteit kwijt op twee kunstwerken.

Thuis Graffiti Spuiten

Het is ook mogelijk om zelf een op zoek te gaan naar een eigen locatie. Wanneer de workshop op een eigen locatie plaats vindt, geldt er een toeslag van €5,- per persoon, een starttarief van €25,- en een kilometervergoeding van €1,10 per km vanaf onze vestiging in Rotterdam.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4