Locatie

Workshop bonbons makenPrijs: Vanaf €39,95 p.p. incl. BTW

Workshop bonbons makenWorkshop bonbons makenWorkshop bonbons makenWorkshop bonbons maken
Meer informatie aanvragen

Chocolade staat bovenaan op je favoriete snacklijstje? Dan is de workshop bonbons maken zeker weten iets voor jou! Tijdens de workshop ga je je best doen om je eigen favoriete smaak in een bonbon te stoppen. De verschillende soorten chocola zorgen ervoor dat jij een overheerlijke creatie kunt maken. Als de bonbon klaar is, mag je natuurlijk de bonbons mee naar huis nemen om er thuis van te genieten.  


Werkwijze

Tijdens deze workshop, maak je zelf je eigen chocolade bonbons. Je maakt zelf de keuze welke soorten chocola je gebruikt. Je hebt de keuze uit melk, pure en witte chocolade. Dat is de eerste stap bij het maken van een bonbon. Vervolgens gaat jouw favoriete chocolade in een vormpje. Daarna ga je ze decoreren met slagroom en/of marsepein. Hoe je dit doet je volledig aan jezelf.

Voor wie?

Man of vrouw, als jij een echte chocolade liefhebber bent dan is deze workshop precies wat jij wil. De workshop is erg geschikt als je op zoek bent naar een activiteit voor een vriendinnen- of vrienden dag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest. Gezelligheid is gegarandeerd als je voor deze workshop kiest.

Workshop Bon Bon bij je thuis

Wil je deze workshop liever op eigen locatie houden? Dat kan. Er geldt dan een toeslag van €5,- per persoon, een starttarief van €25,- en een kilometervergoeding van €1,10 per km vanaf onze vestiging in Rotterdam.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4