Locatie

Citygame: De mythe van Dordrecht


Aantal personen: Vanaf 8 personen


Prijs: Vanaf €27,50 p.p. incl. BTW

Citygame: De mythe van Dordrecht Citygame: De mythe van Dordrecht Citygame: De mythe van Dordrecht

Meer informatie aanvragen

Tijdens deze Citygame strijden twee teams tegen elkaar om de erfenis van oom Jackson. Oom Jackson, ook wel Jack genoemd, was altijd geïnteresseerd in spookverhalen. Deze spookverhalen zullen jullie herbeleven. Deze Citygame wordt een een spannende activiteit waarbij samenwerking voorop staat.

In dit kleine steekje in Dordrecht spookt het. Schoontje die hier woonde, hield totaal niet van mensen, was altijd gekleed in zwart en liep gebogen. Volgens verschillende mensen spookt het in het steegje. Misschien gaat zij het jullie moeilijker maken om de erfenis van oom Jack te winnen. In teams gaan jullie verschillende opdrachten uit voeren. Het team met de meeste punten, wint de erfenis van oom Jack.

Jullie gaan de legendarische straatjes ontdekken van Dordrecht en maken kennis met de diepste geheimen in deze prachtige stad.


Voor wie?

De Citygame De mythe van Dordrecht is erg geschikt voor verschillende uitjes. Dit zijn uitjes zoals een bedrijfsuitje of vriend(inn)endag. Tijdens deze Citygame werk je erg veel samen om tot de juiste oplossingen van de opdrachten te komen. Je zou deze Citygame daarom dan ook kunnen kiezen voor een Teambuilding uitje!

Programma

Allereerst komen jullie bij elkaar op de afgesproken locatie in de stad naar keuze. Vervolgens wordt door een begeleider de Citygame nauwkeurig uitgelegd. Hij of zij geeft jullie de opdrachten ook mee en is ook aanspreekpunt wanneer er iets onduidelijk is. Nadat alles uitgelegd is gaan jullie beginnen met het uitvoeren van de verschillende opdrachten. Nadat jullie alle opdrachten uitgevoerd hebben, gaat de begeleider kijken wie er gewonnen heeft. Het team met de meeste punten wint de Citygame en heeft de erfenis van Oom Jack gewonnen.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4