Locatie

Virtual Reality Games in DordrechtPrijs: Vanaf €24,95 p.p. incl. BTW

Virtual Reality Games in DordrechtVirtual Reality Games in DordrechtVirtual Reality Games in DordrechtVirtual Reality Games in Dordrecht

Meer informatie aanvragen

Speel de vetste games met je eigen lichaam in onze virtual reality room. Er zijn 6 categorieën met 5 niveaus en verschillende spellen. Ontdek deze grote strijd met de nieuwste VR technieken!

VR experience 

Ben jij op zoek naar een vernieuwend dagje uit? Ontdek de VR experience in Dordrecht, in onze VR Room! In de virtual reality room speel je met oculus rift en motion control. Je stapt in een andere wereld en hierdoor is het een unieke ervaring. De VR games zijn in 5 moeilijkheidsgraden te spelen. Ter plekke kies je uit één van de 6 categorieën; Battle&Shooter, Fun, Exploring, Sports, Creative en Horror. De oculus games speel je met controllers in je handen, de leap motion games speel je alleen met je handen. Hierdoor beweeg je nog vrijer! 


VR games 

Kies het spel dat bij jou past, uit de circa 35 games. Hierbij slechts een greep uit ons assortiment met VR games:

SUPERHOT
Een toffe en super unieke game waarbij je niet zomaar in de rondte schiet. Het gaat allemaal in slow motion aan je voorbij. De oculus sensor houdt precies bij wat jij doet en kopieert dit naar je tegenstanders. Beweeg jij, dan bewegen zij ook. Schiet jij, dan schieten zij ook. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om kogels en pistolen te vangen. Ga de strijd aan in deze VR shooter game.

Flappy Arms
Een spel geïnspireerd op Flappy Bird. Door met je armen te ‘fladderen’ vlieg je over gebouwen, steden en natuurgebieden. Jij hebt middels motion control de controle over je vleugels. Ook leuk voor kinderen om te spelen.

Hold My Beer
Jij moet je staande zien te houden in een omgeving vol cafés en uitgaansgelegenheden. Je voert verschillende opdrachten uit in een beschonken toestand in de VR wereld. Weet jij alles heel te houden in de VR room?

Masterpiece
Voor de creatieveling is er ook een VR game waar je kunst mee kunt maken. Je bent in het museum aan het werk aan je eigen ‘masterpiece’. Deze VR game biedt je de mogelijkheden om te ontwerpen wat je wil en het van alle kanten te bekijken. Tevreden over het resultaat? Dan plaats je het in het VR museum. Ook leuk voor kinderen om te spelen.

Operation Warcade
In deze VR shooter game kun je helemaal los gaan met je VR controller. Door middel van verschillende wapens die je tot je beschikking hebt, haal je helikopters uit te lucht en val je tegenstanders aan door messen te gooien, te schieten met laserguns of door goed te richten met pijl en boog. Het is een echte oorlogsgame die tot leven komt in de virtual reality world.

Affected The Manor
Durf jij de uitdaging aan? Maak een rondje in het meest geïnfecteerde landhuis in de VR wereld. Sta oog in oog met je grootste angsten en ontdek alle hoeken van de VR room. Een echte thriller game in de virtual reality world, zou het daar bij blijven…?

Combinatie VR games

Deze VR experience kun je alleen in Dordrecht beleven en duurt 90 minuten inclusief uitleg. Je groep moet uit minimaal 4 personen bestaan, je speelt de games alleen en de rest kan meekijken op het scherm. Erg leuk om elkaar te zien spelen tijdens het VR uitje. Vervolgens kun je ook nog samen een andere activiteit doen. Kies voor één van de combinaties van VR uitje met een escaperoom, citygame of workshop.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4