Locatie

De mol aan tafelPrijs: Vanaf €50,00 p.p. incl. BTW

De mol aan tafelDe mol aan tafelDe mol aan tafelDe mol aan tafel

Meer informatie aanvragen

Wie is er nog te vertrouwen? Het nieuwste “wie is de mol” dinerspel waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in hoog tempo af. De teams proberen, tijdens de spannende opdrachten, hun collega’s en vrienden verdachte acties te ontlokken. Let tijdens het spel goed op dubieus of verdacht gedrag! Elimineer jij de mol in jouw team??


Tussen de opdrachten door gaan jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Aan het eind van het diner volgt de verrassende ontknoping en wordt de mol en het winnende team bekend gemaakt. Aansluitend is er mogelijkheid om gezellig na te praten, onder het genot van een drankje zullen de mollen ongetwijfeld willen vertellen over alle sabotage die heeft plaatsgevonden onder het toeziend oog van de gehele tafel. Wie is de Mol aan tafel is een complete avond uit!

Het programma duurt ca. 3,5 tot 4 uur in totaal en wordt gespeeld in Breda en Bergen op Zoom vanaf 10 personen en in Eindhoven, Hilvarenbeek en Tilburg vanaf 15 personen. In het arrangement zit een 3-gangen keuze menu of tapasmenu, amuse van de chef, begeleiding en 4 drankjes per persoon opgenomen.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4