Locatie

Interactieve Outdoor Tablet TeamGame Beach


Aantal personen: vanaf 20 personen


Prijs: Vanaf €30,25 p.p. incl. BTW

Interactieve Outdoor Tablet TeamGame BeachInteractieve Outdoor Tablet TeamGame BeachInteractieve Outdoor Tablet TeamGame BeachInteractieve Outdoor Tablet TeamGame Beach

Meer informatie aanvragen

Een interactief bedrijfsuitje op en rondom het strand met een hoog teambuilding karakter? De Interactieve Outdoor Tablet TeamGame is het ideale teambuilding uitje, wat zich voornamelijk afspeelt op het strand en in het duingebied van Noordwijk.

Na een korte uitleg gaan de teams, voorzien van een tablet met 4G internet, de strijd aan op het strand en in duinen. Ieder team bepaalt hierbij zijn eigen route.

Het uiteindelijke doel van deze Interactieve Outdoor Tablet TeamGame is uiteraard het scoren van zoveel mogelijk punten. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app probeert u met uw team zoveel mogelijk GPS coördinaten (waypoints) te bezoeken.

Op ieder gevonden coördinaat wordt een vraag of opdracht geactiveerd. Dit kan zijn: het beantwoorden van een vraag, het uitvoeren van team- of foto-opdrachten. Uiteraard leveren de wat verder gelegen coördinaten en moeilijkere opdrachten meer punten op dan de dichterbij gelegen coördinaten en makkelijke opdrachten.


Interactieve Outdoor Tablet TeamGame … tailormade
Het is zelfs mogelijk een aantal bedrijf gerelateerde vragen in het programma op te nemen, waardoor uw programma een eigen karakter krijgt.

Tijdens dit superleuke teamuitje kunt u op ieder moment online op uw GameTablet zien hoe uw team ervoor staat qua punten, wat leidt tot een spannende competitie.

Gedurende de Interactieve Outdoor Tablet TeamGame kunnen de teams onderling met elkaar chatten en staat u in directe verbinding met uw spelleider.

Let op! De spelleider is wellicht beïnvloedbaar en kan op sommige opdrachten bonuspunten verstrekken, mits u de opdracht op een ludieke wijze uitvoert!

Duur
Het programma is volledig af te stemmen op uw beschikbare tijd (1,5 – 3 uur). U kunt zelf aangeven hoe lang u het spel wilt laten duren maar wij raden 2 tot 3 uur aan. Ideaal i.c.m. een afsluitende BBQ in een van onze partnerpaviljoens.

Locatie
De Interactieve Outdoor Tablet TeamGame is te boeken in Noordwijk, maar in overleg ook op de door u gewenste locatie.

Interactieve Tablet Game per sloep?
Wij bieden ook een variant aan in combinatie met een sloepentocht over de Kaag (Kagerplassen).

Teambuilding en fun staan centraal tijdens deze leuke interactieve TeamGame.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1413 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4