Locatie

Tv commercial maken als teamuitje?Prijs: Vanaf €44,50 p.p. incl. BTW

TV commercial maken als teamuitje?TV commercial maken als teamuitje?TV commercial maken als teamuitje?TV commercial maken als teamuitje?

Meer informatie aanvragen

Maak met je collega’s een spetterende reclamespot, gericht op jullie team of bedrijf. Een originele teamactiviteit waar iedereen een steentje aan bij kan dragen, voor of achter de camera.

Hoe?
De commercial maak je helemaal zelf onder begeleiding van een "echte" regisseur van ons. De totale groep verdelen we in teams van maximaal 12. Binnen elk team zijn er allerlei taken zoals camera, licht, geluid, setdresser en natuurlijk acteurs en actrices. En ben je met meerdere groepen kun je er ook nog een competitief element aan toevoegen: welke groep wint de Gouden Oscar voor de beste commercial? Dat wordt spannend!

Waar?
Deze workshop kunnen we op elke locatie geven want we nemen alle apparatuur en props mee. Het kan de eigen bedrijfslocatie zijn maar dus ook een theater, zalencentrum of andere locatie. Heb je nog geen locatie? Laat het ons weten dan kunnen we je daarbij helpen.

Voor wie?
Dit teamuitstapje is voor ellke organisatie of bedrijf van 10 tot 250 personen. Op een leuke en creatieve manier jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen. Feedback die we vaak horen is dat de deelnemers nooit hadden verwacht dat ze een echte commercial kunnen maken in slechts enkele uren! De Oscar Show is altijd een mooie afsluiting want wat is nu leuker dan genieten en lachten om je eigen resultaat!
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4