Locatie

RIB varen – Powerboat racen op de NoordzeePrijs: Vanaf €35,00 p.p. incl. BTW

RIB varen – Powerboat racen op de NoordzeeRIB varen – Powerboat racen op de NoordzeeRIB varen – Powerboat racen op de Noordzee

Meer informatie aanvragen

Vaar mee op een pijlsnelle RIB powerboat! Schiet over de golven van de Noordzee en bereik snelheden tot wel 90 km per uur!

Een RIB is een zeer snelle en stabiele powerboat die vaak wordt ingezet bij offshore werkzaamheden en reddingsoperaties! RIB varen is snel, uitdagend en geeft u midden op zee een geweldig gevoel van vrijheid.

Voordat u aan boord komt krijgt u een overlevingspak aan en een zwemvest om. Vervolgens voorzien wij de groep van een gedegen instructie en is het gezelschap klaar om uit te varen. Eenmaal op open zee draaien we de gaskraan helemaal open en bij een beetje golfslag voelt u hoe de boot los komt uit het water!

RIB varen is een ideaal onderdeel op sportieve evenementen waarbij u vrienden, collega’s en zakenrelaties even buiten het kader laat gaan! Speel met de elementen en kom goed uitwaaien aan de kust! Powerboat varen is een onderdeel waarbij doorgaans iedereen met een brede lach op het gezicht staat te genieten.

Bent u op zoek naar een compleet verzorgd bedrijfsuitje aan de kust met RIB varen in de hoofdrol? RIB varen is zeer goed te combineren met andere sportieve activiteiten zoals blokarten, outdoor lasergame, powerkiten, een workshop handboog schieten of bijvoorbeeld Archery Tag (tegen elkaar boogschieten).
We maken uw evenement graag compleet door activiteiten te combineren met horeca, vergaderruimtes en vervoersdiensten, waardoor u zelf geen verder omkijken heeft naar het verloop van het programma.

Interesse in een uitdagend teamuitje? Neem direct contact met ons op voor een advies op maat!

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4