Locatie

ZeskampPrijs: Vanaf €20,00 p.p. incl. BTW

Zeskamp

Meer informatie aanvragen

Klinkt dit als een geschikte yell voor jouw team? Na het indelen van de teams en het aanwijzen van de teamcaptains, bedenken jullie een pakkende yell die gedurende het spel regelmatig hoorbaar zal zijn. Samen met je teamgenoten strijd je tegen andere teams tijdens verschillende sportieve activiteiten en behendigheidsspellen. Je hebt echt de hulp van elkaar nodig om de opdrachten goed uit te voeren, dat maakt deze Zeskamp een perfecte teambuildingsactiviteit!

Tussendoor krijg je regelmatig de score te horen, nog alles is mogelijk… dus blijf de strijd aangaan met je tegenstanders!

Wint jouw team de eeuwige roem én een mooie prijs?


Stel je eigen Zeskamp samen

Vooraf bepaal je zelf welke zes activiteiten aan bod komen tijdens de Zeskamp. Je stelt je eigen Zeskamp-pakket samen en kiest hierbij uit de volgende onderdelen:

‘Luxe’ artikelen:
• Archery Dart:
Probeer met je team met boog en klittenbandpijlen zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten op een enorm dartbord.
• Reuzen Hockey:
Is een spelletje hockey voor jouw team een eitje? We maken het nu iets moeilijker door gebruik te maken van enorme hockeysticks die je met twee personen vast moet houden. Uiteraard is ook de bal in formaat meegegroeid, dus scoren maar!
• Big Shoes Voetbal:
Ooit voetbal gespeeld met schoenen die echt absurd groot zijn? Probeer tijdens deze hilarische activiteit toch maar eens te scoren bij de tegenstander.
• Bubble Voetbal:
Kruip in de bal en speel een potje voetbal. Botsen en over elkaar heen vallen zorgt ervoor dat jullie tijdens deze activiteit nóg meer plat liggen van het lachen.

‘Basis’ artikelen:
• Pictionary:
Ren in tweetallen met een pen van wel 1,5 meter groot naar het tekenbord aan de overkant van het veld en zorg dat jullie team aan de startlijn kan raden wat er wordt getekend. Natuurlijk is het van belang om zoveel mogelijk tekeningen te raden binnen de tijd.
• Touwtrekken:
Tijdens deze strijd mag ook het ouderwetse touwtrekken niet ontbreken. Dat de sterkste moge winnen … trekken maar!
• Bamboe Bouwen:
Bouw met je team een zo hoog mogelijke toren van bamboe. Bonuspunten als hij natuurlijk ook nog blijft staan op het moment dat de tijd om is!
• Mega Bal:
Een waaghals zit bovenop de 2 meter hoge bal en de rest van het team begeleidt de bal naar de eindstreep. Hoe groot is het vertrouwen in elkaar?
• Skippyslang:
Samen met je teamgenoten op een Skippyslang stuiter je over een parcours, maar zorg wel dat je als eerste bij de finish bent!
• Wandelende A:
Ook de Wandelende A is een activiteit waarbij je goed moet samenwerken en elkaar moet vertrouwen. Een teamgenoot gaat op de A staan en de rest van het team moet de A laten wandelen. Welk team is het snelste aan de overkant?
• Trio Zaklopen:
Een hilarische activiteit waarbij je met drie personen in een zak zo snel mogelijk naar de overkant moet springen. Goede communicatie is belangrijk om zonder vallen de overkant te halen. Gaat dit jullie lukken?
• Mega Twister:
Rechtervoet op blauw, linkerhand op geel, linkervoet op rood… Voor je het weet sta je in de meest ingewikkelde positie op onze extra grote Twister-mat. Wie blijft het langste deelnemer zonder om te vallen?


Locaties: Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht en op eigen locatie

Aantal personen: Deze activiteit is te boeken vanaf 20 personen tot max. 60 personen

Pakketten:
Zeskamp A: bestaat uit 1 ‘luxe’ en 5 ‘basis'-onderdelen
Zeskamp B: bestaat uit 2 ‘luxe’ en 4 ‘basis'-onderdelen
Zeskamp C: bestaat uit 3 ‘luxe’ en 3 ‘basis'-onderdelen

Bij je reservering kun je aangeven naar welk pakket en bijbehorende onderdelen je voorkeur uitgaat en waarmee jij dus de competitie gaat spelen.

Deze Zeskamp is het perfecte teambuildingsuitje voor jouw bedrijf of vereniging, maar is ook een ideale invulling voor een gezellige familie- of vriendendag!

Pakket

Inclusief

Prijs incl. BTW

Prijs excl. BTW

Zeskamp A

1 ‘luxe’ en 5 ‘basis onderdelen

€600,00

€495,87

Zeskamp B

2 ‘luxe’ en 4 ‘basis onderdelen

€700,00

€578,51

Zeskamp C

3 ‘luxe’ en 3 ‘basis onderdelen

€800,00

€661,16

In prijs zijn de kilometerkosten tot een straal van 60 km buiten Den Bosch inbegrepen, daarbuiten komt er €0,50 per kilometer bij als het uitje op eigen locatie is.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1290 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4