Locatie

Lasergamen op uw eigen locatie


Aantal personen: vanaf 40 personen


Prijs: Prijs op aanvraag

Lasergamen op uw eigen locatieLasergamen op uw eigen locatieLasergamen op uw eigen locatieLasergamen op uw eigen locatie

Meer informatie aanvragen

Tover uw bedrijf om tot een complete lasergame arena en beleef uw werkplek op een wel heel bijzondere wijze. Lasergame op locatie is een actieve teamgerichte activiteit en staat garant voor een gaaf en uitdagend programma bij u op de werkvloer.

Ga de strijd aan in meerdere teams tijdens uiteenlopende scenario’s of organiseer een uitdagende competitie waarbij het beste team er met de dagzege vandoor gaat.

Eventmaker verzorgt een professionele beleving met de inzet meerdere ervaren instructeurs en gamemasters. We komen vooraf graag bij u langs om het evenement te bespreken en de mogelijkheden van de locatie optimaal te benutten.


De echt aandoende en grote wapens die voorzien zijn voorzien van een officiële RED DOT SIGHT voor het optimaal richten op lange en korte afstanden. Onze gamemasters zullen voor en ook tijdens de games zorgen dat de spellen lopen en ieder zich zijn weg kan vinden. Teams worden actief begeleid en gestimuleerd een gezamenlijke tactiek te bedenken en uit te voeren om de beste score te behalen.

Ons mobiele lasergame systeem is overal in Nederland inzetbaar en kan zowel bij daglicht als in het donker worden gebruikt. Lasergamen kan op uw kantoor, in een werkplaats, een leegstaand pand of op een buitenterrein. De locatie wordt door ons ingericht en nagelopen op spelkwaliteiten. De scenario’s en spelvariabelen kunnen aan uw specifieke locatie en voorkeuren worden aangepast. Mocht u locatie niet vanuit zichtzelf voldoende schuilmogelijkheden bieden dan verzorgen we een mobiel speelveld dat ook weer het spelverloop de beleving tijdens de games ten goede komt.

Lasergame op locatie is geschikt voor groepen van 40 tot meer dan 500 personen en kan afhankelijk van de locatie in een langer of korter tijdsbestek zelfstandig of in combinatie met andere activiteiten worden georganiseerd.

Wilt u een complete “gaming experience” organiseren dan verzorgen we graag het lasergamen in combinatie met bijvoorbeeld, archery tag, bubble voetbal of een retro arcade gamehal met echte retro arcade kasten, air hockey, en Mario kart op een mega TV.
Wilt u weten wat Eventmaker voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met u mee!

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1415 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4